Lidia Buble e pregătită să devină mamă: „Când vine vorba despre copii sunt disperată”

+3 click pentru
galerie

Lidia Buble e pregătită să devină mamă: „Când vine vorba despre copii sunt disperată” © instagram

Lidia Buble are o carieră de succes și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Răzvan Simion. Artista le-a spus fanilor săi că își dorește foarte mulți copii și este pregătită să devină mamă. 

Lidia Buble a decis să răspundă la curiozitățiile fanilor despre viața personală, dar și despre cariera sa care este în plină ascensiune. Unul dintre fanii a întrebat-o pe artistă dacă își dorește să aibă copii, iar răspunsul acestea a venit foarte rapid și extrem de surprinzător. Cântăreața își dorește foarte mulți copii, iar în câtiva ani se vede ca o femeie ce va da naștere de mai multe ori și cu o carieră de succes. „Când vine vorba despre copii sunt disperată. Nu-mi doresc un copil, nici doi, nici trei, nici zece, nici unsprezece, nici doisprezece, mai mulți”, a spus Lidia Buble pe InstaStory. 

Lidia Buble suferă de o boală ciudată

Artista suferă de o boală răspândită în întreaga lume, nictofobie. Cântăreaței îi este frică de tot ce mișcă și tot ce aude noaptea, motiv pentru care nu se poate odihni mai deloc și să se poată încărca cu energie pentru o nouă zi: „Dacă am tablouri prin casă îmi amintesc că noaptea pleacă aia din tablou[...] Am nopți în care nu închd niciun ochi. Adorm doar spre dimineață când se luminează afară, 2-3 ore”,  spunea Lidia la Xtra Night Show.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro