Lidia Buble, prima declarație după anunțul despărțirii de Răzvan Simion

+3 click pentru
galerie

Lidia Buble, prima declarație după anunțul despărțirii de Răzvan Simion © Instagram

De mulți ani, Lidia Buble și Răzvan Simion trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Însă, cum cei doi nu au făcut pasul cel mare încă, există multe voci care mai anunță, din când în când, că cei doi s-au despărțit. Fix acest subiect l-a adresat și artista, care a făcut primele declarații despre presupusa separare de iubitul ei.

Lidia Buble a răspuns întrebării care face înconjurul internetului de ceva zile încoace: s-a despărțit sau nu de Răzvan Simion? Cel care și-a luat inima în dinți și a luat-o la întrebări pe cântăreață a fost un internaut, care a profitat de activitatea artistei în mediul online pentru a-i lăsa un comentariu la una dintre fotografii.

Lidia Buble, despre despărțirea de Răzvan Simion

„Te-ai despărțit de iubi, Lidia? Așa se zvonește”, a fost comentariul lăsat de persoana respectivă. 

În timp ce multe vedete preferă să nu vorbească despre aceste subiecte, mai ales pe rețelele de socializare, Lidia Buble n-a avut nicio problemă să lămurească lucrurile, cât mai prompt și fără a lăsa loc de interpretări.

„Câinii latră mult”, a fost răspunsul Lidiei Buble, care practic spune că sunt prea multe zvonuri și că oamenii își dau peste tot cu părerea.

Ce probleme există între Lidia Buble și Răzvan Simion

Momentan, cei doi mai au încă multe stadii importante prin care să-și treacă relația. De exemplu, Răzvan Simion nu a fost niciodată la locuința Lidiei, din Deva. Acum ceva vreme, artista chiar lista condițiile pe care iubitul ar trebui să le întrunească pentru a putea să îi treacă pragul, principala fiind foarte clară: trebuie să o ceară de nevastă!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro