FOTO/ Lidia Buble, schimbare radicală de look. Fanii nu își pot lua ochii de la ea

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Lidia Buble, schimbare radicală de look. Fanii nu își pot lua ochii de la artistă © instagram

Lidia Buble a decis că e nevoie de încă o schimbare în viața ei. Artista este plăcută de foarte multă lume, așa că încearcă mereu să fie în ton cu ceea ce se cere. Cântăreața a decis să facă o mică îmbunătățire.

Lidia Buble face ce face și mereu iese în evidență cu ceva. Artista a decis că o schimbare în viața sa este perfectă, așadar a decis să-și îmbunătățească puțin aspectul fizic. Cântăreața este cunoscuta pentru piesele sale, dar și pentru show-ul pe care îl face de fiecare dată pe scenă, însă multe persoane o recunosc și pentru corpul sexy foarte bine lucrat. Totuși, acum vorbim despre podoaba capilară. Artista a decis să își vopsească părul într-un blond deschis, dar se pare ca a mai și tuns puțin din aceasta. Lidia a postat fotografia cu noul look pe contul său de Instagram, iar într-un timp foarte scurt a reușit să primească din partea admiratorilor săi foarte multe aprecieri și comentarii de bine. Se pare că fanii sunt încântați de alegerea vedetei, iar cântăreața este cea mai fericită. 

E frumoasă, deșteaptă și talentată, dar suferă de o boală complicată

Lidia Buble suferă de o boală răspândită în întreaga lume, nictofobie. Cântăreaței îi este frică de tot ce mișcă și tot ce aude noaptea, motiv pentru care nu se poate odihni mai deloc și să se poată încărca cu energie pentru o nouă zi: „Dacă am tablouri prin casă îmi amintesc că noaptea pleacă aia din tablou[...] Am nopți în care nu închd niciun ochi. Adorm doar spre dimineață când se luminează afară, 2-3 ore”,  spunea Lidia la Xtra Night Show.

Singura soluție pentru a scăpa de aceasta boală ar fi psihologul, însă cântăreața nu a încercat acest lucru până acum. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest