Lidia Buble tună și fulgeră. Artista și-a pus toți criticii la punct: ”Mentalitate de doi lei” / VIDEO

Lidia Buble tună și fulgeră © Arhiva

Lidia Buble tună și fulgeră. Artista nu a mai suportat criticile ce i-au fost aduse și într-un moment de nervozitate și sinceritate, iubita lui Răzvan Simion i-a pus pe toți cei care o judecă la punct. 

De-a lungul timpului, Lidia Buble a fost dur criticată pentru felul în care arată, dar mai ales pentru că își permite să facă o schimbare, însă ea nu vrea să facă acest pas. După părerea celor care o urmăresc, o schimbare la nivelul feței ar fi ideală pentru artistă. 

Însă, deși nu este prima dată când primește replici dure din partea internauților, Lidia nu se lasă afectată, ba chiar, îi pune pe toți la punct și le arată câtă încredere are în ea. 

Atacurile la adresa vedetei au început să fie mai dese, de când are o altă coafură. Iar acum, când după mult timp a ales să renunțe la bucle și să se bucure de un păr drept, blonda a primit din nou mesaje prin care îi este criticată frumusețea, dar și faptul că nu face ceva să schimbe marele ei defect. Gurile rele spun că nasul este ceea ce o strică pe Lidia Buble, fiind prea mare pentru fața ei. 

Nu de aceeași părere este și artista, care nu de puține ori a spus că îi place nasul ei, îi place cum arată și se mândrește cu asta. 

”Au început iar să apară mesajele cu ”taie-ți nasul, operează-te, tu nu te vezi cât ești de urâtă”. Mă gândeam să vă donez vouă banii pentru așa ceva și să vă operați puțin pe creier, poate așa reușiți cumva să vă schimbați mentalitatea asta de doi lei. Dacă vouă vă place să fiți cu toții o apă și un pământ, să arătați cu toții la fel, eu nu vreau. Mie îmi place de mine așa cum sunt, n-am nevoie de operații. Vă pup pe nas”, a spus Lidia Buble pe pagina sa de Instagram, acolo unde nu este pentru prima dată când le dă replica celor care o critică. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro