Lili Sandu a aflat sexul copilului! În curând va deveni mamă pentru prima oară

+3 click pentru
galerie

Lili Sandu a aflat sexul copilului! În curând va deveni mamă pentru prima oară © youtube.com

Lili Sandu este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru oară, iar emoțiile să își strângă copilul în brațe cresc de la o zi la alta. Acum ea a aflat sexul bebelușui pe care îl asteaptă.

Lili Sandu și Silviu Țolu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la doi, iar în curând vor deveni părinți prima oare. Emoțiile cresc pe zi ce trece, iar cei doi au aflat de curând și sexul primului lor copil.

Într-un vlog publicat pe canalul său de youtube, Lili Sandu a dat și vestea cea mare. Ea împreună cu logodnicul său vor deveni părinții unui băiețel. Aceasta a primit informația chiar de la tatăl copilui, care a citit documentul privind sexul copilului. În momentul în care a aflat ce sex are copilul din burtică, Lili Sandu a izbucnit în lacrimi.

Deși inițial Lili Sandu și-ar fi dorit o fetiță, aceasta a luat lucrurile ca atare, iar acum abia așteaptă să-și strângă în brațe copilul.

”Nu cred că mai are un rost să spun că aceast băiețel este de fapt ceea ce mi-am dorit. Poate că undeva mi-aș fi dorit să fie fetiță pentru că poate gândeam superficial. Mă gândeam că fetițele sunt atașate de mame, că le putem îmbrăaca frumos, că sunt gingașe, mai dichisite, dar cred că Dumnezeu știe exact de ce este un băiețel și vreau să zic că îl iubesc dinainte să se nască. Nu am crezut vreodată că va exista atâta iubire în inima și sufletul meu. ”, a povestiti Lili Sandu pe YouTube. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro