Lili Sandu este gravidă? Vedeta a afişat o burtică suspectă. "Sarcină uşoară"

+3 click pentru
galerie

Lili Sandu este însărcinată? Vedeta a afişat o burtică suspectă. "Sarcină uşoară" © Instagram

Lili Sandu este însărcinată? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele fanilor. Vedeta a afişat o burtică suspectă, iar fanii au sărit imediat să o felicite.

Lili Sandu este însărcinată?

Lili Sandu se iubeşte de mult timp cu Silviu Ţolu, care a şi cerut-o, de altfel, pe vedetă în căsătorie. Ajunsă la vârsta de 40 de ani, fanii se întreabă când va deveni Lili Sandu mămică. Să fie oare mai devreme decât îşi imaginează lumea? De ce spunem asta? E bine, Lili Sandu şi-a postat o fotografie pe reţelele sociale prin care şi-a cam pus fanii pe gânduri.

În imaginea postată de Lili Sandu, vedeta a afişat o burtică suspectă. Fanii s-au grăbit imediat să o felicite. După ce a primit zeci de mesaje de felicitări, vedeta a ţinut să precizeze că nu este însărcinată, ci este vorba doar de faptul că a mâncat prea multe... paste. Ce-i drept, burtica este mult prea mare doar de la o porţie de paste. Sau două. Sau trei? Aşa mult ai mâncat, Lili? Răspunsul îl vom afla, cu siguranţă, peste câteva luni.

"Mulţumesc mult, prieteni, că m-aţi întreba dacă sunt însărcinată, dar nu sunt încă. Este vorba despre pastele italieneşti pe care le-am mâncat şi ipostaza surprinsă de marele şi dragul meu fotograf, Silviu. Dar pumnii strânşi şi Doamne ajută", este mesjaul postat de Lili Sandu pe Instagram.

Lili Sandu, cerută în căsătorie

La finalul lunii mai, cei doi au plecat în vacanță în Istanbul, iar iubitul ei, Silviu Țolu, a avut un plan bine-stabili încă de la plecarea din Capitală. A așteptat până când au mers pe o croazieră de vis și i-a adresat marea întrebare, iar răspunsul a fost, evident, afirmativ.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro