VIDEO / Lili Sandu, mândră de trupul său. Însărcinată în 6 luni, vedeta este cea mai fericită. Își etalează burtica fără reținere: ”Cea mai bună versiune a corpului meu”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Lili Sandu, mândră de trupul său. Însărcinată în 6 luni, vedeta este cea mai fericită. Își etalează burtica fără reținere: ”Cea mai bună versiune a corpului meu” © instagram

Lili Sandu se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Vedeta este însărcinată cu primul său copil, iar în curând își va putea strânge copilul în brațe. Vedeta este extrem de mândră de felul în care arată și nu ezită să-și arate mereu burtica de graviduță.

Lili Sandu este o femeie cu adevărat fericită. Vedeta este însărcinată în 6 luni, iar de când a aflat că va fi mămică, viața sa s-a schimbat în totalitate.

Actrița este mai tot timpul cu zâmbetul pe buze și nu ezistă să le arate tuturor cât de bucuroasă este. Însărcinată în 6 luni, burtica de graviduță îi iese foarte bine în evidență, iar vedeta mărturisește că se simte cel mai bine așa cum arată în acest moment.

Recent, Lili Sandu a postat pe pagina sa de socializare un filmuleț în care își etalează burtica într-un costum de baie. Toată fiind un zâmbet, aceasta a ținut să precizeze că ”trupul său se află în cea mai bună versiune” de până acum și că este foarte mândră de ea.

”Aceasta este, de departe, cea mai bună versiune a corpului meu de vară! 🤰🏻👙
Îmi place doar cum corpul meu se schimbă zi de zi doar pentru a fi cel mai sigur loc pentru copilul meu. Nu mai există dorințe superficiale create de social media cum ar trebui să arăt „perfecțiunea”. Pentru mine aceasta este cea mai mare realizare a mea!”
, a scris Lili Sandu în dreptul filmulețului cu burtica sa. 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro