Lili Sandu și logodnicul său sunt în al nouălea cer: ”Silviu e fericit să-și simtă băiatul cum mișcă pentru prima dată”

Lili Sandu și logodnicul său sunt în al nouălea cer © Instagram

Weekend-ul a venit cu noi emoții pentru graviduța Lili Sandu, dar și pentru Silviu, partenerul de viață și în curând, tatăl băiețelului vedetei.

Lili Sandu este însărcinată pentru prima dată și, atât ea, cât și Silviu, abia așteaptă să își strângă în brațe primul lor copil. Deși, se află în izolare la domiciliu, cei doi știu cum și ce să facă încât această perioadă să nu îi afecteze psihic, mai ales că vedeta  este încercată acum de o mulțime de emoții.

Cei doi îndrăgostiți respectă toate regulile impuse de autorități și aleg să își petreacă timpul în intimitatea casei lor. Acum pentru că vremea le permită, graviduța și logodnicul, petrec timp împreună și în curtea vilei în care locuiesc. Astfel, la soare, făcând tot felul de activități, Lili Sandu reușește să depăsească această perioadă extrem de stresantă.

Vedeta este în luna a șasea de sarcină și se pare că abia acum încep adevăratele emoții, căci bebelușul a început să miște în burtica mamei.

Ziua de sâmbătă, 3 aprilie, a fost una dintre cele mai importante zile pentru cei doi viitori părinți. Bebelușul lor a decis că este timp să le aducă o altă bucurie și a mișcat în pântecul vedetei.

„Jurnal de carantină ziua 35: Băieții mei m-au scos la întâlnire în curte! Silviu fericit să-și simtă băiatul cum mișcă pentru prima dată, bebe fericit să-i audă pe mami și tati, iar eu…recunoscătoare să fiu binecuvântată de aceste momente de fericire mai ales în zilele astea de încercare pentru noi toți”, a scris Lili Sandu în dreptul fotografiei postată pe Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro