Liliana de la MPFM, pictorial sexy înainte să nască. ''Cea mai frumoasă graviduţă''

+3 click pentru
galerie

Liliana de la MPFM, pictorial sexy înainte să nască. ''Cea mai frumoasă graviduţă'' © Facebook

Liliana de la Mireasă pentru fiul meu este în culmea fericirii. Fosta concurentă urmează să aducă pe lume pe cel de-al doilea copil al său, iar aşteptarea este una fără egal.

Liliana de la MPFM va avea parte de cel mai frumos an din viaţa sa, pentru că familia i se va mări. Fosta concurentă urmează să devină mamă pentru a doua oară, iar momentul este aşteptat cu sufletul la gură.

Şi pentru că aşteptarea este cum nu se poate mai frumoasă, Liliana a ţinut să păstreze amintirea sarcinii veşnică în imagini, astfel că a fost protagonista unei şedinţe foto extrem de emoţionante. Şi pentru că Liliana este mereu apropiată de prietenii virtuali, oameni care au susţinut-o atunci când era concurentă la Mireasă pentru fiul meu, aceasta a împărtăşit cu aceştia câteva dintre imaginile realizate la şedinţa foto.

Liliana de la MPFM a dezvăluit şi sexul copilului

Liliana de la MPFM a anunţat şi sexul copilului pe care îl poartă în pântece, astfel că fosta concurentă urmează să devină, din nou, mămică de băieţel.

"Este băiat", este textul de pe poza publicată de Liliana pe pagina sa. "Felicitări! Sarcină uşoară în continuare! / Vă iubesc / Se măreşte brigata lui Claudiu. Să fie sănătos şi să vă bucuraţi de ei", sunt mesajele pe care le-a primit imediat Liliana. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro