Liliana de la MPFM a aflat sexul copilului! În curând bruneta va deveni mamă pentru a doua oară

+3 click pentru
galerie

Liliana de la MPFM a aflat sexul copilului! În curând bruneta va deveni mamă pentru a doua oară © Facebook

Liliana, fostă concurentă la "Mireasă pentru fiul meu", a aflat sexul copilului. Peste câteva luni, bruneta va deveni mamă pentru a doua oară.

După câteva săptămâni de când a anunţat că va fi din nou mamă, Liliana a publicat pe pagina sa şi sexul bebeluşului. Se pare că fosta concurentă la MPFM şi Claudiu vor deveni din nou părinţi de băiat.

"Este băiat", este textul de pe poza publicată de Liliana pe pagina sa. "Felicitări! Sarcină uşoară în continuare! / Vă iubesc / Se măreşte brigata lui Claudiu. Să fie sănătos şi să vă bucuraţi de ei", sunt mesajele pe care le-a primit imediat Liliana. 

Liliana şi Claudiu mai au împreună un băieţel, pe nume Patrick. Imediat după ce a aflat că e din nou însărcinată bruneta s-a întrebat ce va fi pentru micuţ, un frăţior sau o surioară. Iată că în curând Patrick va avea un frăţior. Micuţul este aşteptat cu nerăbdare de către toţi cei din familia lor. 

Liliana a fost concurentă la "Mireasă pentru fiul meu" în sezonul cinci. Din păcate, nu şi-a găsit jumătatea acolo, iar când a ieşit din competiţie s-a cuplat cu fostul iubit, Claudiu. Între timp au devenit şi părinţi, s-au căsătorit în aceeaşi zi în care au făcut botezul lui Patrick, iar acum se pregătesc pentru al doilea bebeluş. Cu siguranţă acum Claudiu este foarte fericit, dat fiind faptul că va mai avea un băiat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest