Lino Golden, adevărul despre despărțirea de iubită! "Nu vrem să știe nimeni, nimic"

Lino Golden, adevărul despre despărțirea de iubită! "Nu vrem să știe nimic, nimic" © Instagram

Lino Golden și Andra Ghinea formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz și sunt extrem de iubiți de adolescenții de pretutindeni. Au o relație la care mulți doar visează, dar iată că de ceva timp nu prea s-au mai afișat, iar asta le-a dat de gândit fanilor. 

Despărțiți, împreună, cine să îi mai înțeleagă? Lino Golden și Andra Ghinea au o relație cu nădăbăi și nu de puține ori și-au șters reciproc pozele de pe Instagram, totul ca mai apoi să apară împreună la evenimente mondene, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Așadar, Lino Golden a dat cărțile pe față despre ce se întâmplă, de fapt, în relația lui cu Andra Ghinea.

Nu se mai afișează pe rețelele sociale

Până nu demult, ca doi tineri îndrăgostiți nu puteau sta departe unul de celălalt, mai ales pe rețelele sociale, acolo unde se lăudau constant cu legătura lor puternică. Lino Golden și Andra Ghinea nu se sfiau să nu se sfiesc să își facă declarații siropoase în mediul online, iar Andra Ghinea parea mere fericită și răsfățată de celebrul artist.  Ei bine, acum cei doi au hotărât să ia o pauză de la rețelele sociale și să își țină relația departe de ochii curioșilor. 

"Adevărul este că noi doi știm cel mai bine și o să o ținem cât mai privată situația, că așa e cel mai bine. Ce e între noi, e mai pur. M-am așteptat să fie știri de genul, nu mă deranjează. Nu o deranjează nici pe el, suntem amândoi niște adolescenți maturi și gândim suficient de mult încât să nu ne afecteze lucruri de genul. Lumea vede doar ce vrea să vadă, nimeni nu știe exact, decât noi doi, certuri și chestiile de genul sunt stric ce scrie acolo, n-am confirmat nimic. Nu confirmăm nimic niciodată, e mai bine să fie mister. Am și scris o piesă despre ea, va ieși în curând.", a declarat Lino Golden, la Star Matinal de Weekend.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro