Liviu, fostul soț al Israelei, s-a recăsătorit și a plecat din țară! Incredibil ce a făcut cu averea moștenită

Liviu, fostul soț al Israelei, s-a recăsătorit și a plecat din țară! Incredibil ce a făcut cu averea moștenită © Arhivă

Au trecut mai bine de doi ani de la moartea Israelei Vodovoz. În urmă l-a lăsat pe fostul ei soț, Liviu Arteni, dar și averea care a ajuns, ați ghicit, tot la el. Asta, după ce cei doi au tot făcut deliciul presei prin scandalurile publice de la televizor. 

Ei bine, iată acum care este adevărul despre viața lui Liviu după ce a pierdut-o pe femeia alături de care a petrecut atâția ani. În timp ce mulți credeau și încă cred că Liviu s-a căsătorit cu Israela doar pentru banii ei, adevărul despre moștenirea primită ar putea să le schimbe multora părerea.

Ce a făcut Liviu Arteni cu averea de la Israela

Potrivit playtech.ro, fostul soț al Israelei a luat calea Angliei, acolo unde și-a refăcut viața și s-a ș irecăsătorit. Surprinzător este faptul că a decis să vândă tot ce a moștenit de la Israela, dând peste cap părerile oamenilor care credeau că era interesat doar în averea de 50 de milioane de euro a fostei balerine.

„A vândut tot ceea ce a primit de la Israela. Terenuri, case, tot. Nu a mai păstrat nimic. S-a ales cu o avere de câteva milioane de euro. Liviu a luat banii și a plecat din țară”, au precizat surse apropiate lui Liviu Arteni.

Soția cea nouă este tot mai în vârstă, iar aceleași surse au dezvăluit că Liviu nici până în ziua de astăzi nu crede că Israela este moartă. Din contră, crede că se ascunde undeva în țara ei natală.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro