Liviu Guță, în doliu! Tatăl cântărețului de manele s-a stins din viață!

+2 click pentru
galerie

Liviu Guță, în doliu! Tatăl cântărețului de manele s-a stins din viață! © facebook

Cântărețul de manele Liviu Guță e în doliu! Tatal său s-a stins din viață în aceasta dimineață, iar anunțul trist a fost făcut chiar de el pe pagina sa de socializare! 

Liviu Guță trece printr-o perioadă extrem de grea. Artistul de manele a anunțat în această dimineață pe contul său de socializare că tatăl lui s-a stins din viață. 

”Azi dimineață tatăl meu a încetat din viață. Nu te vom uita niciodată! Drum lin spre cer!”, a scris Liviu Guță pe pagina sa de Facebook în dreptul unei imagini cu tatăl său. 

Durerea este și mai mare, deoarece artistul și tatăl său aveau o legătură foarte strânsă și erau extrem de apropiați, iar vestea morții a picat ca un trăsnet pentru cântăreț.

“Sunt foarte legat de părinţii mei, aşa că îi vizitez de câte ori pot. Cum am o zi mai liberă, dau o fugă la Braşov să vorbesc cu ei. De multe ori, sfaturile pe care le primesc de la ei sunt cele mai bune”, spunea recent Liviu Guţă.

Postarea artistului prin care a anunțat trecerea în neființă a tatălui său a devenit în doar câteva secunde plină de reacții de tristențe din partea celor care l-au cunoscut pe bărbat în mod direct, fie prin intermediul cântărețului. 

Admiratorii artistului i-a transmis regretele lor și i-au promis acestuia că îi sunt alături în aceste clipe grele din familia sa. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro