Liviu Vârciu, ai văzut cum iese iubita ta în club? Anda, mai sexy ca niciodată

+2 click pentru
galerie

Liviu Vârciu, ai văzut cum iese iubita ta în club? Anda, mai sexy ca niciodată © Instagram

Liviu Vârciu şi Anda Călin trăiesc o iubire ca-n poveşti, alături de fetiţa lor. Deşi este soţie şi mămică, Anda nu uită să-şi facă timp şi pentru prietenele ei cu care iese în club. 

Anda Călin, femeia cu care Liviu Vârciu îşi împarte viaţa este de-a dreptul superbă. Cu toate că este mămică, frumoasa brunetă nu uită să fie şi femeie, timpul liber care îî mai rămâne dedicându-l prietenelor şi ieşirilor.

Recent, aceasta a postat o imagine pe contul său de Instagram, care i-a lăsat cu gura mască pe cei care o urmăresc. În plus de asta, vestimentaţia din poză este cea pe care focoasa brunetă a purtat-o în club. Dacă imaginea a făcut furori pe Instagram, vă imaginaţi cât de aţintite au fost privirile bărbaţilor la vederea decolteului purtat de Anda în realitate? 

Deşi povestea lor de dragoste a mai avut scăpări şi de-a lungul timpului aceştia au întâmpinat diverse probleme, iubirea este cea care i-a ţinut împreună şi i-a ajutat să treacă peste momentele grele. "Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Ne trăim viața în liniște. Nu ne-am certat din nimic. Adică, mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut încrederea în el. Nu asta a fost problema la noi", a declarat Anda Călin, în ceea ce priveşte relaţia cu Liviu Vârciu. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro