Liviu Vârciu este un adevărat Don Juan, dar puțini știu cine a fost prima iubire a acestuia. E tot o persoană publică

+3 click pentru
galerie

Liviu Vârciu este un adevărat Don Juan, dar puțini știu cine a fost prima iubire a acestuia. E tot o persoană publică © arhiva

Liviu Vârciu trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de Anda Călin, mama fetiței sale, Anastasia. Pe cât este de frumoasă relația lor, pe atât este și de tumultoasă. Cei doi s-au despărțit la un moment dat, dar în ciuda tuturor, s-au și împăcat. Vedeta a iubit multe femei la viața sa, dar prima iubire este o persoană publică. 

Liviu Vârciu este un mare cuceritor. Bărbatul a avut multe relații frumoase, dar care s-au terminat brusc. Chiar dacă a trecut și prin multe situații mai puțin plăcute, Liviu Vârciu este fericit acum și are mare grijă de fetițele sale, Anastastia, din relația cu Anda Călin, dar și Carmina, dintr-o relație cu o femeie care nu este persoană publică și care a evidat mereu lumina reflectoarelor. 

Totuși, la început Liviu Vârciu a iubit-o nebunește pe Claudia Pătrășcanu, fosta membră a trupei Exotic. Ea a fost prima sa iubire, iar cântărețul a recunoscut asta cu foarte mare entuziasm, așa cum este el de obicei cunoscut. “Pe Claudia o cunosc de când era foarte mică. L-am iubit foarte mult pe tatăl ei, de la el am învățat să cânt la acordeon. Am iubit-o foarte mult și pe ea, când era mică. Ea este prima mea iubire, prima oară de ea m-am îndrăgostit”, spunea el, în cadrul un emisiunii TV. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest