Liviu Vârciu, devastat. Filmul în care şi-a băgat toţi banii nu se va mai lansa

Filmul în care şi-a băgat toţi banii nu se va mai lansa © Arhiva

Liviu Vârciu şi-a împlinit pe jumătate cel mai mare vis al său. Vedeta a fost pe punctul de a-şi lansa primul film, însă din cauza coronavirusului, visul cel mai mare al vedetei a fost amânat. 

Actorul a devenit unul dintre producătorii filmului "Zăpadă, ceai și dragoste", dar, evident, şi unul dintre actorii peliculei. Filmul este o comedie, după cum v-aţi gândit deja. Nu avea cum din umorul lui Vârciu să iasă altceva mai bun. 

Liviu Vârciu şi-a băgat toţi banii în primul său film pe care urma să îl lanseze în cinematografe pe data de 27 martie. Din păcate, din cauza coronaviruslui, vedeta a fost nevoită să renunţa la visul său. Astfel, filmul lui Vârciu nu va mai apărea în cinematografe, cel puţin pentru moment. 

E ghinion la nivel mondial. Era primul film îmi doream foarte mult să îl am în cinema. Am vb la casa de distributie și nu pot lansa pe 27 martie pentru că nu ştim ce virus este, mor oameni. E vorba de siguranţa oamenilor, a declarat Vârciu, în cadrul emisiunii lui Mihai Morar. 

Vârciu a mai ţinut să precizeze că a pierdut, pentru moment, toţii banii, dar speră că atunci când filmul se va lansa să fie pe placul multor oameni. 

Am decis să îl amaân pentru 25 septemrbie, cu durere în suflet. Toţi suntem la primul nostru film şi ne+am pus toată inima. Financiar eu am fost ăla păcălit, a mai spus Liviu Vârciu.

Vedeta a vorbit despre noua sa producţie

Recent, vedeta a vorbit despre noua sa producţie, dar şi despre sumele fabuloase de bani pe care le-a cheltuit. Chiar şi aşa, Vârciu a rămas încă în personaj, umorul fiind una dintre cele mai bune calitaţi ale sale.

“Sergiu Nicolaescu este mic copil. Regizor nu sunt. Am plătit pe cineva cu foarte mulți bani, cel mai bine plătit regizor din România în 2020 a fost Cătălin Bugean. Peste 80.000 de euro i-am dat doar să stau eu liniștit, că nu am vrut să mă stresez. Eu m-am ocupat de producție, o producție  de vreo 4-5 milioane de euro, nici nu i-am numărat. Ultimele două milioane nu le-am mai numărat, că mă stresam foarte mult. Așa că mă aștept să am încasări”, a povestit Liviu Vârciu pentru Libertatea.

Pentru că a investit bani, dorinţă, pasiune şi multă muncă, Vârciu speră ca pelicula sa să ajungă la festivalurile de film.

“E o comedie asumată, un film de festival dacă vrei. Sunt o grămadă de festivaluri: Ghinda de Aur, Broasca cu Pedale. La Cannes nu ne ducem. Au sunat, dar am refuzat. Oscarul, la fel. Acum, că au venit coreenii, am zis că nu putem să ne asociem imaginea. Dar dacă o să insiste, nu o să am ce face și va trebui să merg”, a mai spus amuzat Liviu Vârciu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro