Liviu Vârciu face haz de necaz, după ce şi-a investit toţi banii într-un film: „Sergiu Nicolaescu este mic copil”

Liviu Vârciu face haz de necaz, după ce şi-a investit toţi banii într-un film © Arhiva

Liviu Vârciu nu s-a lăsat până nu şi-a împlinit unul dintre cele mai mari visuri ale sale.

Vedeta nu mai este acum doar cântăreţ, om de televiziune şi actor. Vârciu s-a lansat acum în lumea cinematografică ca producător. Actorul a devenit unul dintre producătorii filmului "Zăpadă, ceai și dragoste", dar, evident, şi unul dintre actorii peliculei. Filmul este o comedie, după cum v-aţi gândit deja. Nu avea cum din umorul lui Vârciu să iasă altceva mai bun. 

Recent, vedeta a vorbit despre noua sa producţie, dar şi despre sumele fabuloase de bani pe care le-a cheltuit. Chiar şi aşa, Vârciu a rămas încă în personaj, umorul fiind una dintre cele mai bune calitaţi ale sale.

“Sergiu Nicolaescu este mic copil. Regizor nu sunt. Am plătit pe cineva cu foarte mulți bani, cel mai bine plătit regizor din România în 2020 a fost Cătălin Bugean. Peste 80.000 de euro i-am dat doar să stau eu liniștit, că nu am vrut să mă stresez. Eu m-am ocupat de producție, o producție  de vreo 4-5 milioane de euro, nici nu i-am numărat. Ultimele două milioane nu le-am mai numărat, că mă stresam foarte mult. Așa că mă aștept să am încasări”, a povestit Liviu Vârciu pentru Libertatea.

Pentru că a investit bani, dorinţă, pasiune şi multă muncă, Vârciu speră ca pelicula sa să ajungă la festivalurile de film.

“E o comedie asumată, un film de festival dacă vrei. Sunt o grămadă de festivaluri: Ghinda de Aur, Broasca cu Pedale. La Cannes nu ne ducem. Au sunat, dar am refuzat. Oscarul, la fel. Acum, că au venit coreenii, am zis că nu putem să ne asociem imaginea. Dar dacă o să insiste, nu o să am ce face și va trebui să merg”, a mai spus amuzat Liviu Vârciu.

Atunci când i-a venit ideea strălucită de a produce un film, Vârciu a spus că toţi cei care joacă în filmul său sunt prietenii săi. Actorii se pare că muncesc din prietenie, ci nu pe bani.

"Primul meu film! Am zis să fac şi eu o comedie despre ceva să nu câştig niciun ban. Este o poveste foarte haioas. Am zis că dacă aştia de la CNN au făcut Seinfiled, o comedie despre nimic şi au câştigat o grămadă de bani, am zis să fac şi eu o comedie despre ceva să nu câştig niciun ban. Este o poveste foarte haioasă, o idee de-a mea scrisa de Andreas. Ideea este urmatoarea, ăştia au fost liberi. Asta e distribuţia. Pe ei i-am găsit liberi luna asta. Am zis, bă care sunteţi liberi? Ăla eu, ăla eu, ia veniţi mă încoa, pac pac. După cum au putut aşa au dat şi vorbele. Vă dau afară şi vă iau şi din bani! Că veni vorba de bani, am făcut totul pe prietenie, care bani?", mărturisea Vârciu în luna septembrie a anului trecut, în cadrul unui interviu marcat Acces Direct.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro