Un nou pas în carieră. Liviu Vârciu nu mai este doar actor, s-a făcut şi producător de filme

Un nou pas în carieră. Liviu Vârciu nu mai este doar actor, s-a făcut şi producător de filme © Captură

Liviu Vârciu s-a apucat de făcut.... filme! Vedeta e actor, în prima sa peliculă, dar şi unul dintre producătorii filmului. Colegii mei au fost pe platourile de filmare, iar acum vă arătăm şi vouă ce am aflat acolo.

Aţi auzit bine! Liviu Vârciu s-a apucat de făcut... filme! După ce a înnebunit, ani la rândul, românii cu ai lui ochi şi a fost actor în mai multe filme, de această dată, Vârciu s-a întrecut pe sine. Artistul e unul dintre producătorii filmului "Zăpadă, ceai și dragoste", dar, evident, şi unul dintre actorii peliculei. Aşa că, jurnaliştii de la "Acces Direct" l-au luat la bani mărunţi pe actor şi au vrut să ştie tot ce este nou în cariera lui, mai nou, de producător de filme.

Liviu Vârciu şi-a invitat prietenii să joace în film

Liviu Vârciu este un bărbat cu un simţ al umorului renumit, astfel că nu avea cum ca filmul lui să nu fie tocmai o comedie. Liviu Vârciu a povestit că filmul este ideea lui, iar totul a putut fi pus în scenă cu ajutorul unui bun prieten. De asemenea, Liviu Vârciu spune că a avut parte de sprijinul colegilor săi pentru a juca gratis, punând totul pe seama prieteniei şi lăsând partea financiară la o parte.

"Primul meu film! Am zis să fac şi eu o comedie despre ceva să nu câştig niciun ban. Este o poveste foarte haioas. Am zis că dacă aştia de la CNN au făcut Seinfiled, o comedie despre nimic şi au câştigat o grămadă de bani, am zis să fac şi eu o comedie despre ceva să nu câştig niciun ban. Este o poveste foarte haioasă, o idee de-a mea scrisa de Andreas. Ideea este urmatoarea, ăştia au fost liberi. Asta e distribuţia. Pe ei i-am găsit liberi luna asta. Am zis, bă care sunteţi liberi? Ăla eu, ăla eu, ia veniţi mă încoa, pac pac. După cum au putut aşa au dat şi vorbele. Vă dau afară şi vă iau şi din bani! Că veni vorba de bani, am făcut totul pe prietenie, care bani?", a spus Liviu Vârciu la "Acces Direct".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro