​EXCLUSIV / Lizeta Haralambie, nașa lui Brigitte Pastramă, primele declarații după ce bruneta a pierdut sarcina: "Erau supărați și dezamăgiți"

+3 click pentru
galerie

​EXCLUSIV / Lizeta Haralambie, nașa lui Brigitte Pastramă, primele declarații după ce bruneta a pierdut sarcina: "Erau supărați și dezamăgiți" © Instagram

Brigitte Pastramă a mărturisit, în repetate rânduri, că își dorește să devină din nou mamă, la 42 de ani. Bruneta și-a exprimat această dorință chiar înainte de nunta cu Florin Pastramă, dar iată că, din păcate, visul i-a fost năruit.

Brigitte Năstase a apelat la mai multe proceduri medicale pentru a rămane însărcinată și atunci când s-a întâmplat, din motive încă necunoscute, soția lui Florin Pastramă a pierdut sarcina din nefericire. Lizeta Haralambie, nașa lui Brigitte și a lui Florin Pastramă a făcut primele declarații despre momentul greu prin care trece cuplul. 

Cu toate că este o perioadă dificilă, Lizeta Haralambie spune că Brigitte Pastramă este încrezătoare și nu va renunța la cel mai mare vis al său: acela de a-i dărui un copil lui Florin Pastramă. 

"Da, vă pot confirma această informație. Am vorbit cu ei când erau în luna de miere la Saint Tropez, erau supărați și dezamăgiți. Brigitte plângea... era foarte tristă și răvășită, deoarece procedura și demersurile pentru a putea rămâne însărcinată nu au dat rezultat. Dar ei sunt foarte optimiști și cu siguranța vor încerca din nou să facă un copil. Florin o susține în continuare și este alături de ea. Eu, în calitate de nasa, îi iubesc foarte mult și îi încurajez să încerce din nou pentru a-mi face un fin mic.", ne-a declarat Lizeta Haralambie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro