Să vezi şi să nu crezi! Care a fost primul job al Lizetei Haralambie

+3 click pentru
galerie

Să vezi şi să nu crezi! Care a fost primul job al Lizetei Haralambie © Facebook

Lizeta Haralambie este acum o femeie de succes, fiind una dintre cele mai renumite avocate de la noi. Nici de lumea mondenă nu este străină, aşa că, interviurile nu lipsesc! Reporterii Antena Stars au surprins-o la petrecerea Oanei Roman, unde a dezvăluit care a fost primul ei job.

Lizeta Haralambie a început cu vândutul ziarelor în gară! Pare greu de crezut, dar fiecare experienţă a ajutat-o să ajungă unde este astăzi. De asemenea, Lizeta a povestit şi un episod din copilărie, când fratele ei a uitat-o într-un restaurant. Cine a găsit-o? Nişte cârciumari!

"Au, au, foarte greu, pentru că am un frate mai mare decât mine cu 17 ani şi o soră cu 11 şi ieşeam doar cu ei de mică şi să-l lase pe fratele meu să iasă, trebuia să mă ia şi pe mine. El avea deja 25-26, eu eram mică, mă ţinea după el şi m-a uitat într-un restaurant. M-au găsit cârciumarii şi şi-a dat seama abia acasă. Şi soţia unui cârciumar i-a zis că sigur este a ta şi ai făcut-o şi ţi-a lăsat-o aici. Cred că aveam 6 ani.", a povestit Lizeta Haralambie.

"Da, mică, mică şi mă cărau după ei şi mă ţineam. Şi de atunci m-am învăţat să fiu mută şi să nu divulg secrete. Şi aşa am crescut şi aşa m-am educat. Eu era o fată timidă şi nu prea vorbeam cu lumea, eram foarte retrasă. Mi-am revenit abia când am intrat în presă redactor, aveam 17 ani. De fapt am început să vând ziare la gară.", a mai adăugat Lizeta, pentru Antena Stars.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro