Lora a dat vestea cea mare! Ce se întâmplă peste fix o lună în viața artistei și a lui Ghenu

+3 click pentru
galerie

Lora a dat vestea cea mare! Ce se întâmplă peste fix o lună în viața artistei și a lui Ghenu © Instagram

Bucurie mare pentru Lora și Ghenu! Artista a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare! Ce se întâmplă peste fix o lună în viața vedetei și a iubitului său? Fanii sunt în extaz! 

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, clasându-se în topul celor mai stabile cupluri din lumea mondenă. De mai bine de două luni, cei doi se află în izolare, în Bali, după ce au decis să plece în vacanță înainte de declanșarea pandemiei. Nu au luat în calcul ce va urma și ce-i drept, nici nu aveau de unde să știe. 

S-au confruntat cu situații care mai de care, au plâns și au râs, iar acum, blondina a dat vestea cea mare: se întorc acasă! În dreptul unei fotografii cu ea, Lora a scris că, peste o lună, mai exact pe data de 9 iunie, este posibil să revină în țară. 

”Pe 9 iunie e posibil să venim acasă. 🙏❤”, a fost mesajul transmis de vedetă pe rețelele de socializare. La o așa veste, fanii s-au bucurat nespus de mult și au scris numai gânduri bune la adresa artistei și a iubitului său. 

A fugit din țară să uite de pierderea mamei

Pierderea mamei nu a fost ușoară pentru Lora, provocând un gol imens în sufletul artistei. În urmă cu ceva timp, blondina a postat pe contul de Instagram o fotografie alături de cea care i-a dat viață, dar și un mesaj plin de emoție, prin care se citește durerea provocată de ființa iubită. 

”Tot ce îmi doresc e să te pot suna, mama. Să văd inimioara de la tine la postările mele să îmi spui că totul va fi bine. Am plecat să nu mai doară, să mă rătăcesc în Raiul care sper că seamănă cu locul în care eşti tu acum..măcar la peisaje. Încerc să fiu optimistă şi să imortalizez momentele în care sunt bine. Lumea doare acum mama. Toată lumea. Dacă aş fi putut să stau în casă ca tu să fii acum lângă mine..”, a scris Lora. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro