Eveniment important pentru Lora. Artista a devenit naşă de botez pentru un bebeluş

+3 click pentru
galerie

Eveniment important pentru Lora. Artista a devenit naşă de botez pentru un bebeluş © instagram

Lora a avut parte de un eveniment important în viaţa ei. Artista încă nu s-a căsătorit cu iubitul ei, Ionuţ Ghenu, dar a decis să facă un gest deosebit din punct de vedere religios. Cântăreaţa a botezat un bebeluş.

Lora a trecut prin clipe de vis, ieri, când a fost naşa de botez a unui bebeluş drăgălaş. Artista a făcut un gest frumos din punct de vedere religios şi a ales să creştineze o fetiţă, Ecaterina. Artista a fost atât de fericită încât a decis să împărtăşească cu prietenii săi virtuali faptul că a făcut un pas important în viaţa ei. Cântăreaţa a fost destul de elegantă la acest eveniment şi a purtat o rochie de culoare neagră. În mână a ţinut lumânarea cu care urma să îşi creştineze finuţa, iar în filmuleţul pe care l-a postat pe instagram a menţionat că este naşă.

A prins buchetul de mireasă

Invitată la nunta Andreei Bălan şi a lui George Burcea, Lora a reuşit să prindă buchetul de mireasă pe care Andreea Balan l-a aruncat aproape de finalul evenimentului. Acum rămâne de văzut dacă artista se va căsători în curând cu iubitul ei, Ionuţ Ghenu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro