Eveniment important pentru Lora. Artista a devenit naşă de botez pentru un bebeluş

+3 click pentru
galerie

Eveniment important pentru Lora. Artista a devenit naşă de botez pentru un bebeluş © instagram

Lora a avut parte de un eveniment important în viaţa ei. Artista încă nu s-a căsătorit cu iubitul ei, Ionuţ Ghenu, dar a decis să facă un gest deosebit din punct de vedere religios. Cântăreaţa a botezat un bebeluş.

Lora a trecut prin clipe de vis, ieri, când a fost naşa de botez a unui bebeluş drăgălaş. Artista a făcut un gest frumos din punct de vedere religios şi a ales să creştineze o fetiţă, Ecaterina. Artista a fost atât de fericită încât a decis să împărtăşească cu prietenii săi virtuali faptul că a făcut un pas important în viaţa ei. Cântăreaţa a fost destul de elegantă la acest eveniment şi a purtat o rochie de culoare neagră. În mână a ţinut lumânarea cu care urma să îşi creştineze finuţa, iar în filmuleţul pe care l-a postat pe instagram a menţionat că este naşă.

A prins buchetul de mireasă

Invitată la nunta Andreei Bălan şi a lui George Burcea, Lora a reuşit să prindă buchetul de mireasă pe care Andreea Balan l-a aruncat aproape de finalul evenimentului. Acum rămâne de văzut dacă artista se va căsători în curând cu iubitul ei, Ionuţ Ghenu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest