Lora a făcut anunțul cel mare. Este vorba despre sarcină

+3 click pentru
galerie

Lora a făcut anunțul cel mare. Este vorba despre sarcină © arhiva

Lora alături de iubitul ei, Ionuţ Ghenu, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de câţiva ani. Cei doi au trecut prin multe pentru a fi împreună, şi, după o perioadă mai tensionată de ambele părţi, de ceva timp viaţa lor a intrat pe un făgaş normal. Acum Lora şi Ionuţ sunt pregătiţi pentru a face următorul pas în relaţia lor. 

Lora şi Ionuţ Ghenu şi-au dorit ca totul să fie pus la punct înainte de a forma o familie. Astfel, cei doi s-au ocupat o bună perioadă de casa în care vor locui... Dar, cum construcţia şi aranjarea unei case de la zero cere timp şi mult efort, cei doi au hotărât să îşi schimbe puţin ordinea priorităţilor. Aşa că au hotărât să lase pe locul doi casa și să se ocupe de întemeierea unei familii, mai precis, își propun  să devină cât de curând părinți.

În plus, chiar dacă nu sunt încă soţ şi soţie, Lora şi Ghenu sunt deja o familie, asta pentru că cei doi au o slujbă făcută în biserică pentru ocrotirea cuplului lor, dar care reprezintă şi un fel de promisiune că în viitor vor forma o familie

Lora şi iubitul ei sunt pregătiţi să treacă la următorul nivel al relaţiei lor. Şi, chiar dacă artista recunoaşte că de multe ori a pus alte priorităţi înainte de asta, pentru că şi-a dorit ca totul să fie perfect atunci când va veni pe lume primul ei copilul, acum pentru Lora acesta este principalul obictiv, mai ales că relaţia cu Ionuţ Ghenu decurge aşa cum a visat mereu. 

Ne așteptam ca în curând cei doi să ne dea mare veste, iar împreună să trăiască cea mai frumoasă perioadă din viața lor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro