Lora a mărturisit că avea complexe în adolescență: „Au venit din cauza fetelor”

+3 click pentru
galerie

Lora a mărturisit că avea complexe în adolescență: „Au venit din cauza fetelor” © Instagram

Acum, este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, dar Lora a pornit, de fapt, de jos. În adolescență, a avut probleme financiare. Iar, de parcă asta nu ar fi fost de ajuns, blondina s-a luptat și cu niște complexe.

Lora a vorbit deschis despre aceste greutăți. Problemele financiare erau „o normalitate” pentru vedetă, care, din lipsa banilor, a ajuns să se îmbrace într-un fel care i-a adus critici din partea fetelor din jur.

Lora, despre complexele fizice: „Erau legate de felul în care mă îmbrăcam”

Lora recunoaște că nu a dus niciodată lipsă de atenție din partea sexului opus. Atenție a avut și din partea altor fete, însă… de natură mai puțin pozitivă.

„Nu-mi amintesc să fi avut vreo perioadă în viață, în care să duc lipsă de atenție din partea băieților și nu neapărat pentru că eram frumoasă, ci pentru că eram sociabilă, haioasă, cântam frumos și eram 'a great kisser'. Complexele au venit din cauza fetelor și erau legate de felul în care mă îmbrăcam, pentru că aveam maximum cinci opțiuni. Asta era situația atunci și mă bucur că am trăit-o”, a explicat Lora, pentru VIVA!

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro