Lora, suferind de pe moartea mamei, a postat un mesaj sfâșietor: „Sună-ți părinții”

+3 click pentru
galerie

Lora, suferind de pe moartea mamei, a postat un mesaj sfâșietor © Instagram

Lora și-a pierdut mama în urmă cu doar câteva zile, timp în care a stat mai mult mai departe de rețelele de socializare. Vedeta începe să revină, ușor-ușor, acum că a condus-o pe ultimul drum pe cea care i-a dat viață. A revenit în mediul online cu o lecție importantă, de care a vrut să le reamintească admiratorilor.

Ca orice copil care și-a pierdut un părinte drag, Lora suferă de pe dispariția mamei sale. Însă, mereu puternică, face pași spre viitor și se pune pe picioare cu ajutorul celor din jur. Vedeta chiar vrea să-i învețe ceva pe prietenii ei online, o lecție pe care să o ținem cu toții minte.

„Mic reminder: sună-ți părinții. Spune-le cât îi iubesti. 🖤❤”, a transmis Lora, pe rețelele de socializare.

Mama Lorei a fost răpusă de o boală cumplită

Lora a devenit orfană de ambii părinți, după ce tatăl ei s-a stins din viață când era doar un copil. Acum câteva zile, artista scria un mesaj dureros, dar extrem de sincer și de transparent, în care le spunea admiratorilor că „încearcă” și că multe lucruri parcă nu mai au sens.

„Mi-am pierdut busola odată cu singurul om de la care îmi doream cu adevărat aplauzele, susținerea și iubirea”, posta Lora, acum patru zile. „Mi-ați scris mulți în perioada asta, mulți care ați pierdut pe cineva drag și care ați încercat să mă consolați prin puterea exemplului. Apreciez fiecare mesaj și gând bun, doar că nu mă simt în stare să pun în practică sfaturile voastre. Faptul că mi-ați scris a contat enorm. Mulțumesc.”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro