Când ajunge Loredana Chivu la Altar: "Mă văd casnică cu trei copii"

+3 click pentru
galerie

Când ajunge Loredana Chivu la Altar: "Mă văd casnică cu trei copii" © captura Antena Stars

Domnii își pot lua gândul de la Loredana Chivu! Focoasa blondină este îndrăgostită lulea de noul ei iubit și este mai pregătită ca oricând să devină soție și mamă. 

Loredana Chivu spune că, deși iubitul ei preferă mâncarea de la fast-food, ea gătește foarte bine și îl răsfață cu tot felul de preparate pe bărbatul care o face fericită.

"Nu se supără iubitul meu. Cândva o să gătesc și eu așa, eu gătesc și acum. Îmi place să gătesc. Știu să fac și sarmale, am făcut de vreo 5-6 ori. Iubitului meu îi place să mănânce fast-food, n-am apucat să îi fac sarmale. Când gătesc, mă satur din miros. Când vin prietenii în vizită gătesc, dar pentru mine nu, mănânc salate. Există cineva în viața mea, trebuie să gătesc pentru cineva.", a declarat Loredana Chivu, la Agenția Vip. 

Loredana Chivu a dat și vestea bombă, în direct! Blondina spune că odată ce va deveni în mod  oficial soție, renunță la dans și la aparițiile la evenimente.

"Eu mă văd o nevastă casnică cu trei copii. Am timp să îi fac pe toți, toate la timpul lor. Nu am fost cerută încă. Dacă sunt măritată nu voi mai putea să dansez pentru că deja am început să pun bazele unei afaceri și o să mă ocup de altceva.", a mai spus Loredana Chivu, la Agenția Vip. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro