Loredana Chivu, din nou criticată pentru cum s-a dus la mormântul lui Arsenie Boca! Aşa s-a afişat fosta asistentă TV / FOTO

+3 click pentru
galerie

Loredana Chivu, din nou criticată pentru cum s-a dus la mormântul lui Arsenie Boca! Aşa s-a afişat fosta asistentă TV / FOTO

Ultima apariţie a blondinei a şocat prin extravaganţa cu care deja ne-a obişnuit. Loredana a vizitat Mănăstirea Prislop, unde odihneşte Arsenie Boca, pentru a se ruga la părintele sfânt. 

Cum era de aşteptat, momentul a fost imortalizat şi postat imediat pe reţelele de socializare. 

Cum s-a pozat Loredana Chivu la mănăstire

În colanţi, cu o haină voluminoasă de blană, dar şi cu o geantă care nu costă nici mai mult, nici mai puţin de 2.420 de euro, vedeta a transmis un mesaj emoţionant, alături de fotografie.

"Când genunchii ating pâmântul, inima atinge cerul! Doamne ajută la toată lumea!", a fost mesajul pe care Loredana l-a transmis fanilor ei de pe Instagram.

Loredana Chivu, criticată de fani pentru apariţia nepotrivită

Bineînţeles că nu toţi urmăritorii Loredanei au apreciat modul în care fosta asistentă tv a apărut la lăcaşul sfânt, comentariile arătând acest lucru.

"Dacă aşa se merge pe acolo...", a fost unul dintre comentarii ale unui internaut nu foarte mulţumit.

Au existat, însă, şi mesaje de susţinere pentru vedetă.

"Doamne ajută, Lore. Şi dacă vei fi judecată de lume, nimenu nu îţi cunoaşte sufletul, ţine minte, eu te felicit.", a fost un alt comentariu apărut la postarea Loredanei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro