Loredana Chivu, ipostază de infarct! S-a pozat goală pe Instagram, iar un detaliu a surprins pe toată lumea. "Toți vă luați de ea"

+3 click pentru
galerie

Loredana Chivu, ipostază de infarct! S-a pozat goală pe Instagram, iar un detaliu a surprins pe toată lumea. "Toți vă luați de ea" © Instagram

Loredana Chivu este, fără doar și poate, una dintre cele mai sexy și senzuale prezențe feminine din showbizul autohton.

Blonda face furori, oriunde își face apariția, și este dorită de mulți bărbați, care ar face orice pentru a intra în grațiile ei. Recent, Loredana Chivu i-a surprins pe fani cu o postare absolut incendiară. Mai exact, blondina a renunțat la inhibiții, dar și la sutien, și s-a lăsat pozată în toată splendoarea, cu silicoanele la vedere. 

Totuși, pentru a nu risca să îi fie închisă pagina de Facebook pentru postări ce conțin nudiate, dar și din simplu motiv că nu a dorit să arate chiar tot, Loredana Chivu a editat fotografia în dreptul sânilor apetisanți și a aplicat o bandă neagră pe care era scris cuvântul "Cenzurat". Like-urile au curs pe bandă rulantă la poza sexy postată de Loredana Chivu, iar fanii i-au transmis mesaje diverse. 

"De ce ai pus numele acolo🤐🙏 / Barbie🔥 / Așteptăm varianta necenzurată! / O femeie de nota 10, care chiar a muncit să aibă ce are acum, toți o fac în toate felurile, dar dacă ați fi față în față cu ea, v-ați face poză cu ea.", au fost câteva dintre comentarii.  

Câte operații estetice are Loredana Chivu

Nu mai arată deloc precum atunci când a apărut în showbiz și a recunoscut tot timpul câte intervenții estetice are și cât de mult a investit în imaginea ei. Loredana Chivu a fost sinceră ori de câte ori a vorbit despre vizitele sale la cabinetul medicului estetician. "Am o rinopastie, pentru că am fost obligată, nu putea să respir. Am umblat şi la forma nasului. Am la sâni câteva operaţii pentru că am avut o problemă. În rest, am injectări. Cinci operaţii, patru la sâni una la nas. (...) Nu, nu am cercei în sâni", a declarat Loredana Chivu, în urmă cu ceva timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest