Loredana Chivu, prima reacţie după ce a fost surprinsă sărutându-se cu Nikolas Sax: „Făceam Tik Tok-uri”

Loredana Chivu, prima reacţie după ce a fost surpinsă săruntându-se cu Nikolas Sax © Arhiva

Loredana Chivu a ajuns din nou în atenţia tututor, după ce recent a fost surprinsă sărutându-se cu Nikolas Sax, în avion.

Barbie de România, aşa cum mai este numită sexoasa blondă, a fost filmată de un pasager în timp ce se săruta pătimaş cu celebrul manelist Nikolas Sax.

După ce imaginile au fost făcute publice, Mălina fost iubită a manelistului a intrat şi ea în ecuaţie. Fosta parteneră a dorit iniţial să facă lumină în acest caz, apoi s-a răzgândit şi a ales doar să se limiteze la câteva cuvinte.

„Ce vreau eu să înțelegeți că eu nu mai am nicio treabă cu Nikolas și că atât el cât și eu suntem liberi să facem ce vrem. Da, a fost oarecum un șoc și pentru mine, dar nu am așteptări de la o persoană care nu ar fi prima oară când calcă strâmb”, spunea Mălina pe rețelele de socializare.

Însă, dacă noi credeam că povestea acestui trio se adânceeşte, apare Loredana Chivu şi face puţină lumina. Blonda a spus tot ce se petrece între ea şi Nikolas. Vedeta neagă acum orice legătură cu manelistul, dar, în acelaşi timp, se declară şi o femeie liberă care poate face orice îşi doreşte.

„Am văzut că a apărut un videoclip care a devenit foarte viral şi nu înţeleg de ce, în care reiese că eu m-aş săruta cu cineva. Nu este nimic adevărat. Eram împreună cu colegul şi prietenul meu, Nikolas, în avion. Ne-am făcut câteva Tik Tok-uri, nu s-a întâmplat absolut nimic între noi. Nu suntem iubiţi, nu avem o relaţie, nu am avut o relaţie şi cam atât. Nu înţeleg de ce se face atât de mare tam-tam pe subiectul ăsta. Noi ne-am ţinut de glume şi am făcut o grămadă de Tik-Tok-uri în dimineaţa respectivă şi filmarea aia chiar nu este ceea ce pare. A fost o glumă între noi şi atâta tot. Mi-aş dori să nu se mai speculeze alte lucruri care nu sunt adevărate. Până la urmă şi dacă mă sărutam cu el nu văd care ar fi fost problema pentru că nu este nimic grav în asta. Am 30 de ani, pot face ceea ce vreau eu. Dar, încă o dată, repet, a fost doar o simplă glumă şi s-a ajuns mult prea departe doar dintr-un filmuleţ din care nu reiese nimic. Să se calmeze toată lumea, nu este iubitul meu, nu avem nicio relaţie. Atât am de spus despre treaba asta, mă şi amuză aşa puţin. În rest, ce să vă zic, toate cele bune şi frumoase. Vă pup", a fost mesajul pe care l+a transmis sexy dansatoarea maneliştilor.

Dacă este sau nu ceva între Loredana Chivu şi Nikolas Sax rămâne de văzut. Cert este că până în acest moment, nici Chivu, dar nici Nikolas nu au declarat oficial că îi leagă o poveste de iubire.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro