Loredana Chivu, săltată de DIICOT! Ultima apariție publică a vedetei

+4 click pentru
galerie

Loredana Chivu © captura video

Loredana Chivu a fost săltată de DIICOT în calitate de suspect în cazul unei fraude cu carduri bancare. Conform surselor www.spynews.ro, și iubitul Loredanei Chivu, Mihai Colesnicov, a fost săltat de DIICOT, în același caz de fraudă.

Conform surselor judiciare, Loredana Chivu a fost deja pusă sub acuzare într-un dosarul de fraudă bancară. Loredana Chivu ar fi complice la săvârşirea unor prevăzute la articolul 365 din Codul Penal. Dacă i se dovedește vinovăția, blonda riscă să stea după gratii între trei și șase ani sau poate scăpa doar cu o amendă.

Vezi și: În ce lux se lăfăia Loredana Chivu înainte să fie săltată de DIICOT

Cu doar câteva ore înainte de a fi săltată de DIICOT, Loredana Chivu și-a pus viața pe tavă în emisiunea "Răi Da Buni ", unde a vorbit pe șleau despre numărul de operații estetice pe care și le-a făcut, însă a fost foarte rezervată atunci când a venit vorba despre bărbatul care îi face inima să tresalte. "Am o rinopastie, pentru că am fost obligată, nu putea să respir. Am umblat şi la forma nasului. Am la sâni câteva operaţii pentru că am avut o problemă. În rest, am injectări. Cinci operaţii, patru la sâni una la nas. (...) Nu, nu am cercei în sâni", a spus Loredana Chivu în direct la "Răi da' buni". 

Blondina a declarat de multe ori că duce o viață luxoasă pe care și-o permite singură și nu datorită vreunui iubit generos. Cu toate acestea, Loredana Chivu încearcă să își țină iubitul ascuns de ochii curioșilor. "Asta nu ştiu, acum sunt singură, nu mă vezi? Am venit singură. Nu pot să spun. De fiecare dacă când am povestit s-a întâmplat ceva. Vreau să fiu fericită în privat. De căsătorit, o să ma căsătoresc când vrea Dumnezeu. Până la 30 de ani vreau să am copil. De mică mi-am dorit asta, încă de când m-am dezvoltat ca femeie", a spus Loredana Chivu.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro