Loredana Chivu își vinde mașina. Ce sumă astronomică cere pe bolidul de lux

+3 click pentru
galerie

Loredana Chivu își vinde mașina. Ce sumă astronomică cere pe bolidul de lux © Instagram

O iubitoare a luxului și calității, Loredana Chivu știe mereu cum să se plieze pe tendințe. Drept urmare, nici mașinile nu „supraviețuiesc” prea mult în garajul blondei, care caută să aibă mereu cele mai bune mărci. Vedeta a anunțat, recent, că și-a scos la vânzare bolidul de lux, iar suma pe care o cere este una care i-ar lăsa muți pe foarte mulți români contribuabili!

Loredana Chivu își vinde mașina, iar la schimb cere o sumă absolut fabuloasă. Sau, mai bine zis, o sumă demnă de Loredana Chivu. Fosta asistentă TV s-a tot afișat la volanul unui Mercedes alb luxos, pe care acum este pregătită să îl dea mai departe, ca să zicem așa.

„Second-hand Mercedes-Benz GLE Coupe, 39.000 km, 2018, 73.066 euro”, a scris Loredana Chivu în anunțul de vânzare. Vedeta și-a și rugat admiratorii să distribuie anunțul într-un număr cât mai mare, semn că nu a reușit încă să o vândă. Chiar i-a cerut ajutorul fratelui ei, Răzvan, care și el întreabă peste tot ca să o ajute pe sora lui.

Câte operații are Loredana Chivu

În urmă cu ceva vreme, Loredana Chivu recunoștea ce operații estetice are. A început cu sânii, fiind extrem de complexată din acest punct de vedere, apoi a mai continuat cu o serie de diverse intervenții.

„Altă operație este rinoplastia, am făcut-o pentru că nu puteam să respir și eram îngrozită cum o să arate dacă nu umblu și estetic. Restul sunt mici schimbări, injectări, buzele sunt injectate, acum doi ani le-am injectat, am grijă de mine. La fund nu am operație, sunt niște injecții. Ești puțin sedat, fără anestezie totală. Tot timpul am avut un fund bombat, am făcut sală, dar dacă voiam mai mare trebuia să fac exerciții la sală care îmi măreau și picioarele și n-am vrut asta. Am avut noroc că la față nu am avut nevoie, fațate nu am, sunt dinții mei”, declara Loredana Chivu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro