Loredana Groza, cu decolteul până la buric, la 49 de ani! Fanii au fost uimiți de apariția vedetei

+3 click pentru
galerie

Loredana Groza, cu decolteul până la buric, la 49 de ani! Fanii au fost uimiți de apariția vedetei © Instagram

Chiar dacă la anul va face jumătate de veac, timpul parcă a stat în loc pentru artistă. Loredana Groza este într-o formă de zile mari şi arată mai bine ca oricând. De curând, Loredana Groza și-a surprins fanii cu o ipostază extrem de sexy!

Loredana Groza a postat o imagine de infarct pe contul ei de Instagram. Artista nu s-a dat în lături de la nimic și chiar dacă de curând a împlinit 49 de ani, arată și se simte ca la 20 de ani! Cu un decolteu până la buric, cu sânii voluptoși la înaintare, Loredana Groza i-a făcut pe internauți să-și dea coate, să-i facă numeroase complimente dar și să înroșească butonul de like. 

În ultimii ani, Loredana Groza s-a schimbat foarte mult, s-a reinventat și le-a demonstrat tuturor că poate fi mereu o versiune mai bună a ei. Cu toate acestea, fanii o critică aproape de fiecare dată când artista postează pe pagina ei de Instagram câte o fotografie și o acuză că s-a operat prea mult. Chiar și așa, Loredana Groza rămâne una dintre vedetele care stiu cum să se afișeze pentru a le da clasă puștoaicelor de 20 de ani!

De curând, Loredana Groza a postat o fotografie pe Instagramul său, dar a fost instant ținta unei doze de hate. „Ochii au mai rămas ai tai in rest...dinți noi, buze noi, gene false, obraji prelucrați.....😢 Așa se poartă în toată lumea, mai ales la vedete. Din păcate, aceste retușuri în curând se vor răzbuna! Tu erai frumoasă și înainte.
Viața nu iartă pe nimeni, nici chiar pe voi!!
Sănătate și succes în continuare!!🙏”
 i-a scris o fană, în comentariu. Cu toate acestea, numărul comentariilor pozitive și pline de complimente este mult mai mare decât numărul criticilor pe care le primește Loredana Groza. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro