Loredana Groza, întinerită cu 20 de ani pe internet. Reacția psihologului: "Greu să te confrunţi cu valul de tinere"

+3 click pentru
galerie

Loredana Groza © Instagram

Loredana Groza are 48 de ani, dar pe rețelele sociale nu îi dai mai mult de 20 de ani. Gurile rele spun că artista exagerează cu photoshopul atunci când postează poze pe rețelele sociale. 

Loredana nu mai seamănă deloc cu ea, are un ten ca de porțelan, lipsit de riduri, lucru complet anormal pentru o femeie trecută de 40 de ani. În timp ce unii susțin că Loredana trece mereu pragul cabinetului medicului estetician, alții spun că sunt doar artificii digitale. Pe de altă parte, psihologul este de părere că Loredana nu își acceptă deloc vârsta. 

"Este greu să te confrunţi cu valul de tinere care păşesc agresiv către succes şi sunt validate de public, simţi nevoia să ripostezi, să dovedeşti că eşti încă o rivală de temut. Anonimatul înseamnă pentru aceste femei inexistenţă, semnul înfrângerii, de această «uitare» se feresc cu toată puterea. Este o formă de confirmare a valorii lor, care se întoarce prin ochii celorlalţi către sine. Poate fi un gest narcisist, în care împărtăşesc cu ceilalţi bucuria de a se simţi frumoase, speciale"., a declarat psihologul Keren Rosner, potrivit Click.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro