Loredana Groza nu ascultă de gura lumii. Vedeta nu se mai satură de noul bust și îl arată peste tot

+3 click pentru
galerie

Loredana Groza nu ascultă de gura lumii. Vedeta nu se mai satură de noul bust și îl arată peste tot © instagram

Loredana Groza este una dintre cele mai controversate vedete de la noi. La vârsta de aproape 50 de ani, Lori se simte ca în pielea unei adolescente și se îmbracă cu ținute cu care dă bărbații pe spate. Judecată pentru stilul ei, Loredana Groza nu se lasă.

Loredana Groza nu se lasă cu una cu două. Vedeta este judecată pentru stilul său provocator la vârsta de 50 de ani, dar asta o face pe cântăreața să se simtă cel mai bine. Chiar dacă oamenii îi transmit să o lase mai ușor cu aceste ținute și cu sânii săi la vedere, Loredana Groza nu pare să dea înapoi. Invitată zilele trecute la un eveniment pentru a încânta invitații cu vocea sa, Loredana a reușit să-i încânte și cu bustul său generos. Din filmulețele postate de artistă pe pagina sa de socializare se poate observa că aceasta a purtat o rochie neagră unde a lăsat să se vadă tot ce trebuia.  

Loredana Groza a postat în urmă cu doar câteva zile o fotografie ce a atras imediat atenția fanilor. Aceasta le-a dat replica acestora și le-a arătat o imagine de când avea 22 ani. Atunci aceasta a pozat în costum de baie și a vrut să le transmită fanilor ei că dintotdeauna a fost un copil rebel, asta pentru a închide gura tuturor celor ce o critică.

E foarte atentă la ritualul de îngrijire

Loredana Groza s-a schimbat foarte mult în ultimii ani, s-a reinventat și le-a demonstrat tuturor că poate fi mereu o versiune mai bună a ei. Chiar dacă s-a spus de nenumărate ori că a exagerat cu operațiile estetice, Loredana a susținut mereu că simplul fapt că doar are foarte multă grijă de ea o face să arate atât de bine. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro