Loredana Groza şi-a lăsat fanii cu gura căscată! Nicio altă femeie nu ar fi în stare de aşa ceva. FOTO

+2 click pentru
galerie

Loredana Groza şi-a lăsat fanii cu gura căscată! Nicio altă femeie nu ar fi în stare de aşa ceva. FOTO © Sursă Instagram

Nu este prima dată când Loredana Groza demonstrează tuturor că vârsta este doar un număr. Aproape de 50 de ani, frumoasa cântăreaţă îşi menţine un corp de invidiat, care arată mai degrabă ca al unei adolescente. Vedeta şi-a uimit fanii cu ce exerciţii complicate poate să facă în sala de sport.

Lori continuă să aibă aceleaşi apariţii sexy ca în tinereţe, ce încing mintea oricărui bărbat. Recent, artista a postat pe contul ei de Instagram un clip video în care realiza un exerciţiu complicat, pe care nu multe femei nu sunt în stare să îl execute.

Îmbrăcată într-un maiou şi colanţi mulaţi, care îi scoteau formele voluptoase în evidenţă, Loredana împinge un cărucior încărcat cu greutăţi, în care se afla şi unul dintre colegii săi, câţiva metri buni. Şi dacă asta nu vi se pare deja foarte greu, cântăreaţa avea înfăşurat o bandă elastică în jurul picioarelor, care îi îngreuna mersul.

Comentariile fanilor nu au încetat să apară, exprimându-şi uimirea şi admiraţia faţă de frumoasa artistă.

"O sa ne reprezinti la olimpiada?", "Asa,la muncà cu tine!Iti stà bine în orice ipostaza!❤️😘", "OMG Lori 😍 eşti un exemplu 👏👏🙌🔝❣❣❣", au fost doar câteva dintre laudele fanilor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro