Loredana Groza a reacţionat, după ce a fost criticată că a apărut cu sânii pe afară! S-a tunat sau nu?

+3 click pentru
galerie

Loredana Groza a reacţionat, după ce a fost criticată că a apărut cu sânii pe afară! S-a tunat sau nu? © Instagram

Loredana Groza a rupt internetul în două atunci când a postat o fotografie în care apare cu sânii aproape goi, în cea mai mulată rochie posibilă. Vedeta arată absolut incredibil, la cei 49 de ani și are un trup ce le-ar face invidioase până și pe puștoaicele de 20 de ani.

Loredana Groza a publicat mai multe fotografii în care apare în sânii aproape goi, ce au fost apreciate de fanii virtuali, dar la care a primit și foarte multe comentarii, atât pozitive, cât și negative. Cu toate acestea, fanii s-au întrebat dacă nu cumva Loredana Groza a apelat la ajutorul medicului estetician pentru mici îmbunătățiri, mai ales în zona bustului.

Are sau nu silicoane?

Loredana Groza a infirmat zvornurile apărute în mediul online și chiar a comentat într-un mod haios la una dintre fotografii. Unul dintre fani a întrebat-o, pe șleau dacă are sau nu silicoane. "Fără silicon", a răspuns Loredana Groza, la una dintre postări. 

Loredana Groza a realizat fotografiile cu pricina cu ocazia unei gale organizate la un hotel de fițe din Capitală, iar rochia purtată a fost perfectă pentru a-i pune în valoare formele apetisante. Loredana a știut mereu cum să se reinventeze și a îmbrățișat mereu stilul sexy și provocator în viața ei.

Vedeta merge foarte des la sala de forță și are o alimentație sănătoasă, dar cel mai important este faptul că reușește mereu să își păstreze echilibrul în viață, iar asta o ajută să nu își arate deloc vârsta, la cei 49 de ani. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro