Loredana Groza a reacţionat, după ce a fost criticată că a apărut cu sânii pe afară! S-a tunat sau nu?

+3 click pentru
galerie

Loredana Groza a reacţionat, după ce a fost criticată că a apărut cu sânii pe afară! S-a tunat sau nu? © Instagram

Loredana Groza a rupt internetul în două atunci când a postat o fotografie în care apare cu sânii aproape goi, în cea mai mulată rochie posibilă. Vedeta arată absolut incredibil, la cei 49 de ani și are un trup ce le-ar face invidioase până și pe puștoaicele de 20 de ani.

Loredana Groza a publicat mai multe fotografii în care apare în sânii aproape goi, ce au fost apreciate de fanii virtuali, dar la care a primit și foarte multe comentarii, atât pozitive, cât și negative. Cu toate acestea, fanii s-au întrebat dacă nu cumva Loredana Groza a apelat la ajutorul medicului estetician pentru mici îmbunătățiri, mai ales în zona bustului.

Are sau nu silicoane?

Loredana Groza a infirmat zvornurile apărute în mediul online și chiar a comentat într-un mod haios la una dintre fotografii. Unul dintre fani a întrebat-o, pe șleau dacă are sau nu silicoane. "Fără silicon", a răspuns Loredana Groza, la una dintre postări. 

Loredana Groza a realizat fotografiile cu pricina cu ocazia unei gale organizate la un hotel de fițe din Capitală, iar rochia purtată a fost perfectă pentru a-i pune în valoare formele apetisante. Loredana a știut mereu cum să se reinventeze și a îmbrățișat mereu stilul sexy și provocator în viața ei.

Vedeta merge foarte des la sala de forță și are o alimentație sănătoasă, dar cel mai important este faptul că reușește mereu să își păstreze echilibrul în viață, iar asta o ajută să nu își arate deloc vârsta, la cei 49 de ani. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest