Loredana Groza, vacanţă de vis. Alături de cine şi-a petrecut vedeta primele zile din an

+3 click pentru
galerie

Loredana Groza, vacanţă de vis. Alături de cine şi-a petrecut vedeta primele zile din an © Instagram

Loredana Groza are o viaţă foarte activă. O vezi mereu la concerte, ţinând pasul cu dansatorii săi profesionişti şi radiind de bucurie. După perioada Sărbătorilor, cântăreaţa a luat o scurtă pauză de relaxare şi a plecat într-o vacanţă superbă la munte. Iată alături de cine a petrecut vedeta clipe de neuitat!

Loredana Groza emană energie pozitivă şi optimism peste tot în jurul ei, prin tot ceea ce face. Vedeta are o viaţă perfectă, de la care nu şi-ar mai putea dori nimic. Cântăreaţa are o familie superbă şi o carieră de succes pentru care a muncit cu drag. Având în vedere cât de des este prezentă la evenimente, artista şi-a permis să îşi ia câteva zile de pauză şi a plecat într-o vacanţă relaxantă la munte.

Cântăreaţa a petrecut momente extrem de frumoase alături de familia sa, mai exact de fata ei Elena. Cele două s-au afişat pe reţelele de socializare într-o fotografie superbă, având în spate un peisaj la fel de frumos, totul fiind acoperit de zăpadă.

Reacţia fanilor nu a întârziat să apară, asaltând fotografia cu mii de like-uri şi cu cele mai frumoase comentarii.

"Două fete super frumoase❤️❤️❤️❤️ / Doi oameni frumoşi şi luminoşi, superbi! TOTUL LA SUPERLATIV! 😘❤❤❤❤❤❤❤❤❤🌷🙌👍 / Ce imagine superbă alături de minunata ta fetiță care este superbă❤️ / Vai superba este poza", au fost doar unele dintre comentariile fanilor, impresionaţi de fotografia postată pe contul de Instagram a Loredanei Groza.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro