Loredana, ipostază incendiară, la malul mării! "Mult mai frumoasă ca la 16 ani". FOTO 

+3 click pentru
galerie

Loredana, ipostază incendiară, la malul mării! "Mult mai frumoasă ca la 16 ani". FOTO © Instagram

Loredana pare că a găsit elixirul frumuseții. Vedeta a plecat în vacanță, prilej cu care le-a oferit fanilor o imagine pe care nu o vor uita prea curând.

Nonconformistă și curajoasă, așa cum o știm, Loredana s-a lăsat fotografiată pe malul mării, într-un costum de baie ce îi punea formele în evidență la perfecție. Loredana s-a afișat într-un costum de baie roșu, întreg, ce îi lăsa la vedere bustul apetisant și picioarele tonifiate. Like-urile și comentariile au curs pe bandă rulantă, iar unii internauți sunt de părere că Loredana, în vârstă de 49 de ani, arată mai bine acum decât atunci când s-a lansat, în urmă cu 20 de ani. 

În ultimii ani, Loredana Groza s-a schimbat foarte mult, s-a reinventat și le-a demonstrat tuturor că poate fi mereu o versiune mai bună a ei. Cu toate acestea, fanii o critică aproape de fiecare dată când artista postează pe pagina ei de Instagram câte o fotografie și o acuză că a exagerat cu operațiile estetice.

Ce spune Loredana Groza despre frumusețe

Așadar, cu o astfel de mentalitate, nu e de mirare că artista întoarce și celălalt obraz în cazul criticilor.

"Cred că există doar o practică pe care trebuie să o ai, o rutină, în a-ți îngriji trupul chipul și mintea și spiritul. Toate acestea trebuie corelate. Nu poți să ai grijă doar de ridurile de pe față și să ai riduri în suflet.", declara Loredana Groza, în urmă cu ceva timp. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro