Lorena de la MPFM, desfigurată de medicul estetician. Cum a ajuns să arate. "Păcat de ea"

+5 click pentru
galerie

Lorena de la MPFM, desfigurată de medicul estetician. Cum a ajuns să arate. "Păcat de ea" © Facebook

Ţineţi minte zilele trecute când vă prezentam un articol cu tranformarea uluitoare a lui Aurel Moldoveanu? Artistul s-a lăsat pe mâna medicului estetician care a scos din el un alt om. Ei bine, astăzi venim cu varianta feminină a acestor discrepanţe uluitare în urma vizitelor la cebinetul esteticianului.

Lorena de la MPFM pare alt om

Cea pe care v-o prezentăm astăzi este nimeni alta decât Lorena, fosta concurentă de la Mireasă pentru fiul meu. Tânăra a fost una dintre cele mai iubite concurente în timpul competiţiei. Ea a făcut chiar şi un cuplu cu Maricel, însă în cele din urmă s-au despărţit. Ulterior, ea a cunoscut dragostea în persoana lui George, tot în timpul emisiunii.

S-au îndrăgostit şi chiar s-au şi căsătorit. Nu a durat prea mult relaţia, pentru că focul iubirii s-a stins şi fiecare a luat-o pe un alt drum. Uşor-uşor, după ce competiţia s-a terminat, Lorena a decis să se dedice vieţii profesionale. Ea s-a făcut make-up artist şi pare foarte încântată cu meseria sa.

Chiar dacă îşi exercită muncă foarte bine, nu cu asta a ieşit în evidenţă în ultimul timp, ci cu înfăţişarea sa. Lorena a apelat la medicul estetician şi s-a schimbat foarte mult. Fanii nu au primit cu încântare schimbarea şi au criticat-o. Acest lucru nu a deranjat-o pe Lorena de la MPFM care a continuat transformarea. Pentru că, efectiv, despre asta este vorba. Lorena de la MPFM a ajuns cu totul şi cu totul de nerecunoscut şi tinzi să spui fără nicio sfială că este alt om.

Fosta concurentă de la MPFM şi-a mărit buzele într-un fel grosolan, iar aspectul nu este deloc unul natural sau plăcut. Felul în care fosta concurentă a ajuns să arate i-a uimit pe fani, care nu sunt încântaţi deloc de cum a ajuns să arate Lorena. Oamenii sunt de părere că Lorena de la MPFM era frumoasă natural, iar noul aspect pare foarte artificial.

"Era superbă pe vremea mpfm-ului. Păcat că nu ştie când să pună stop. E ok să-ți repari nasul, dacă e prea mare, dar nu-l tai de tot. Îţi faci buzele mai pline, dar nu exagerat, toate cu limită, Doamne ferește, ce transformare oribilă, lasă-te, ma, așa cum te-a dat Domnul 😡😡,  În ce hal a ajuns Lorena!", sunt câteva dintre comentariile fanilor emisiunii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro