Homepage » Monden » Showbiz intern » Lovitură în televiziune! Cine sunt noile familii care vor avea reality show la Antena Stars. Sunt celebri, bogați și au vieți spectaculoase!

Lovitură în televiziune! Cine sunt noile familii care vor avea reality show la Antena Stars. Sunt celebri, bogați și au vieți spectaculoase!

Razvan Paltin

De Razvan Paltin.
Publicat pe 18.01.2023 la 11:32 Actualizat pe 18.01.2023 la 12:09

Surpriză în televiziune! Antena Stars vine cu noutăți în ceea ce privește reality show-ul ”Mămici de pitici, cu lipici”! Începând cu 22 ianuarie, de la ora 20:00, alte două familii celebre din showbiz se vor alătura și le vor arăta celor de acasă cum sunt de fapt. Iată care sunt acestea și ce spun despre proiectul în care au ales să participe.

  • ”Mămici de pitici, cu lipici” vine cu surprize pentru telespectatori
  • Cine sunt cele două familii care se vor alătura proiectului
  • Sunt celebre și au vieți spectaculoase

Cu toții sunt curioși ce fac vedetele lor preferate atunci când poate nu sunt în fața camerelor de filmat, însă mai interesant este atunci când știi că poți să urmărești viața vedetelor pe care le îndrăgești prin intermediul reality show-ului ”Mămici de pitici, cu lipici” de la Antena Stars. După ce proiectul a prezentat realitatea din viața familiei Gabrielei Cristea și a celor două fetițe, dar și a Emiliei Cristofor și a celor 6 copii, iată că acum se mai alătură acestora în reality show-ul de la Antena Stars alte două familii.

Cine sunt noile familii care vor avea reality show la Antena Stars

Începând cu data de 22 ianuarie, duminică, de la ora 20:00, ”Mămici de pitici, cu lipici” îi va avea alături și pe Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, mămica a doi copii, un băiețel și o fetiță, dar și încă un băiețel pe drum, Andreea fiind însărcinată pentru a treia oară, cât și pe Orianda Donca, soția milionarului Călin Donca, mama a cinci copii.

Cele două mămici au primit cu mare bucurie, dar și cu emoție, vestea că vor avea propriul reality show, acolo unde cei de acasă vor putea să vadă cum sunt de fapt familiile din care fac parte, altfel față de social media.

”Am decis să particip la această emisiune împreună cu copiii și familia pentru că poate de foarte multe ori oamenii care mă cunosc în special de pe social media sau de la televizor ori din aparițiile mele pe care le-am mai avut în presă nu au avut practic șansa reală să ne cunoască cu adevărat. Sunt mame care mereu se confruntă cu tot felul de probleme și se uită pe social media și spun <<vai, uite ce copii cuminti, sunt lapte și miere și totul e fantastic>>, dar nu, pentru că avem tendința să filmăm lucruri frumoase și nu când copiii să tăvălesc pe jos și au tandrumuri sau poate au probleme, e normal să faci lucrul acesta, dar cu această emisiune, cu acest reality show pe care noi îl facem oamenii au posibilitatea să ne cunoască cu adevărat, să vadă ce înseamnă practic educația pe care noi o dăm copiilor noștri în familia noastră”, a spus Andreea Popescu.

Fosta dansatoare a Deliei mai spune că știe că multe mame poate nu vor fi de acord cu unele situații în care va aparea și felul în care își educă copii, dar altele vor rezona cu ea și familia sa.

”Bineînțeles, vor fi mame care nu vor fi de acord sau mame care vor rezona, pentru că de multe ori poate când lumea se uită pe social media spun ce viață minunată, ce copii minunanți, ce căsnicie minunată, dar nu, nu e așa. Bineînțeles, peste tot există probleme, iar atunci se crează frustrări. Departe de mine de a crea frustări, de aceea de multe ori am vrut să subliniez celor care mă urmăresc despre problemele care apar în familia noastră. De exemplu, cum se înțeleg frații între ei, cum gestionez o problemă când vine vorba despre Ioachim, că el înțelege, Anastasia e încă mică, cum o să fie viața cu trei copii, cum o să gestionez viața de familie cu viața mea de antreprenor și în același timp bineînțeles viața mea de mamă, practic încerc să combin trei lucruri într-unul și vor observa că niciodată nu poți să le împaci într-un mod ideal pentru că eu cred că trebuie să fi o persoană extrem de organizată ca să faci lucrul acesta”, a mai spus Andreea Popescu.

Andreea Popescu susține că e conștientă de faptul că nu e o persoană foarte bine organizată, însă încearcă pe cât de mult posibil să schimbe acest lucru și să poată să gestioneze așa cum trebuie toate aspectele din familia ei.

”Eu din păcate nu sunt, dar încerc să mă organizez, încerc să fiu o mamă bună, încerc să fiu o soție bună, un antreprenor bun. Acum vom vedea pe parcursul acestei emisiuni cum va fi, oamenii vor avea această oportunitate de a vedea ce se întâmplă și cum gestionăm noi absolut tot, cumva suntem dezbrăcați de secrete”, a mai zis ea.

Cu toate că sunt mai mici copiii Andreei Popescu, băiețelul și fetița s-au bucurat să fie tot timpul filmați. Familia Cojoc adoră să călătorească, iar copiii deja sunt obișnuiți ”să locuiască” în avion și să meargă dintr-o vacanță exotică în alta.

Ce spune Orianda Donca despre participarea în acest proiect

Pe de altă parte, Orianda Donca, soția milionarului Călin Donca, mărturisește și cum au fost primele zile de filmări pentru ”Mămici de pitici, cu lipici”. Cei cinci copii au primit cu mare bucurie vestea că vor participa într-un reality show, mai ales că ei sunt obișnuiți să apară tot timpul pe social media.

”Am primit în viața noastră proiectul Mămici de pitici cu lipici cu brațele deschise. A fost foarte multă emoție la început. În prima zi de filmări copiii au fost foarte bucuroși pe de-o parte, pe de cealaltă parte încă nu sunt obișnuiți cu camerele de luat vederi atât de profund. Ca și orice început e multă emoție, mult entuziasm, ceva noi pentru noi ca și proiect, iar bucuria de a putea împărtăși și cu alții din lucrurile frumoase pe care noi le facem cu copiii este mult peste orice disconfort care ar putea să apară ulterior”, a zis Orianda Donca.

Orianda le-a insuflat celor mici încă de la început să fie naturali, să nu se schimbe față de cum erau când nu existau camere de filmat în casa lor, iar vedeta speră ca prin intermediul reality show-ului să le prezinte celor de acasă multe informații utile pe care le pot învăța de la familia sa.

”Copiii, ca și noi, sunt deschiși pentru reality, deoarece nu avem nimic de ascuns. Am povestit cu ei și le-am explicat să se poarte natural, așa cum sunt ei și să ofere mai departe celor care ne privesc informațiile cu care noi i-am învățat deja de-a lungul anilor până acum, iar prin fiecare emisiune realizată să aducem un plus valoare celor care ne privesc, atât copiilor, cât și adulților. Cu siguranță că din ce vom arăta unele vor fi pe placul unora, altele nu, este și normal, nu putem să rezonăm cu tot ce vine în viața noastră, însă cred că avem multe lucruri bune pe care le putem împărtăși. Primesc și pe rețelele de socializare foarte multe mesaje de la urmăritorii mei, de apreciere, întrebări, cum reușesc să le fac pe toate, și copii, și casă, și să arăt bine”, a mai zis soția milionarului.

Pentru Orianda Donca, acest proiect reprezintă o provocare, căci ea mărturisește că e ca un test și faptul că apare în fața celor de acasă o face să fie mult mai organizată, mai ordonată, căci știe că nu e ușor să fi și mamă de 5 copii, să ai grijă de casă, dar să te ocupi și de tine ca femeie.

”Pentru mine ca și mamă acest proiect îl văd foarte frumos, mă face să fiu mai ordonată, mai planificată, e cumva un test și pentru mine personal, deoarece nu e simplu să ai în casă 5 copii mici, să arăți bine și ca mamă, și ca femeie, însă de-a lungul anilor am găsit împreună cu soțul meu diverse soluții pentru a echilibra mai multe aspecte ale vieții noastre ca și familie, cuplu, bussines, părinți, mamă și poate putem inspira prin stilul nostru de viață și alte persoane care ne vor urmări, în viața cărora poate vom aduce un plus valoare. Scopul participării noastre la acest reality este de a influnța cu ceva pozitiv urmăritorii care ne vor privi, iar de asemenea, pentru noi personal este o provocare prin care consider că vom crește”, a mai zis Orianda Donca

Cei cinci copii ai familiei Donca au fost foarte receptivi, fiind obișnuiți cu tot ceea ce înseamnă social media, astfel că au primit acest proiect în viața lor cu mult entuziasm. Veți putea vedea în cadrul reality show-ului cum Orianda și Călin Donca fac tot posibilul să aibă o familie unită, iar spre surprinderea tuturor, cu toate că e milionar și tot timpul ocupat, Călin Donca e implicat în ceea ce înseamnă soție și copii.

Ba mai mult, într-unul din episoade, milionarul din Brașov va face cumpărăturile la piață și din cauza faptului că nu a avea mărunt a fost nevoit să ceară un leu unor oameni. Totodată, familia Donca le va prezenta celor de acasă impunătoarea lor locuință, dar și locurile unde le place să petreacă timpul liber, precum și activitățile pe care preferă să le facă împreună.

Citește și: Milionarii din Brașov, dezvăluiri despre viața cu cinci copii. Familia Donca, în formulă completă la Antena Stars: „Mă ajută la curățenie” / VIDEO

În articolul
Lovitură în televiziune! Cine sunt noile familii care vor avea reality show la Antena Stars. Sunt celebri, bogați și au vieți spectaculoase!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Mioara Roman ar fi împlinit 84 de ani! Ce mesaj a postat fiica sa, Oana Roman în memoria regretatei mame: ”Sper să sărbătorești în ceruri” / FOTO
Showbiz intern • la 18:02
Mioara Roman ar fi împlinit 84 de ani! Ce mesaj a postat fiica sa, Oana Roman în memoria regretatei mame: ”Sper să sărbătorești în ceruri” / FOTO
  • Mioara Roman ar fi împlinit 84 de ani!
  • Ce mesaj a postat fiica sa, Oana Roman în memoria regretatei mame
Știrile Antena Stars. Ploaie artificială sau schimbare climatică? Cum explică specialiștii cea mai abundentă ploaie din Dubai din ultimii 75 ani: „De obicei acolo...”
Emisiuni TV • la 17:58
Știrile Antena Stars. Ploaie artificială sau schimbare climatică? Cum explică specialiștii cea mai abundentă ploaie din Dubai din ultimii 75 ani: „De obicei acolo...”
  • Ploaie artificială sau schimbare climatică?
  • Cum explică specialiștii cea mai abundentă ploaie din Dubai din ultimii 75 ani
Alexandru Ciucu, reacție explozivă după ce s-a zvonit că și-ar fi ținut amanta ascunsă 11 ani! Cum se apară designerul aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu
Showbiz intern • la 17:13
Alexandru Ciucu, reacție explozivă după ce s-a zvonit că și-ar fi ținut amanta ascunsă 11 ani! Cum se apară designerul aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu
  • Alexandru Ciucu reacționează după ce s-a zvonit că ar fi avut o relație cu o altă femeie încă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu
  • Designerul este în proces de divorț cu artista
Oana Moșneagu, petrecerea burlăcițelor departe de România. Ce destinație a ales actrița / FOTO
Showbiz intern • la 17:05
Oana Moșneagu, petrecerea burlăcițelor departe de România. Ce destinație a ales actrița / FOTO
  • Oana Moșneagu, petrecerea burlăcițelor departe de România
  • Ce destinație a ales actrița
Petronel, românul mort în explozia din Italia, a fost condus pe ultimul drum. Soția lui, Laura, și gemenii celor doi nu și-au putut stăpâni lacrimile / FOTO
Stiri internationale • la 16:23
Petronel, românul mort în explozia din Italia, a fost condus pe ultimul drum. Soția lui, Laura, și gemenii celor doi nu și-au putut stăpâni lacrimile / FOTO
  • Petronel a fost înmormântat în Italia
  • Familia lui l-a condus pe ultimul drum
Știrile Antena Stars. Ce i-a transmis Alex Dobrescu lui Horațiu chiar înainte de a ajunge la el. Nimeni nu s-a așteptat să-l lovească: „Cu ocazia asta...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 15:54
Știrile Antena Stars. Ce i-a transmis Alex Dobrescu lui Horațiu chiar înainte de a ajunge la el. Nimeni nu s-a așteptat să-l lovească: „Cu ocazia asta...” / VIDEO
  • Mesajul transmis de Alex Dobrescu lui Horațiu chiar înainte de a ajunge la el
  • Reporterul Xtra Night Show a fost lovit de fostul iubit al Cristinei Cioran
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
recomandare pe observatornews.ro
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării &#8222;Stăpânului Moldovei&#8221;! Totul a fost filmat cu o dronă
recomandare pe as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
recomandare pe antena3.ro
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
recomandare pe playtech.ro
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
recomandare pe playtech.ro
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
recomandare pe redactia.ro
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
recomandare pe Ciao.ro
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii &#8211; FOTO
recomandare pe bzi.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv &#8211; FOTO
recomandare pe bzi.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Se schimbă complet harta economică a României!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se schimbă complet harta economică a României!
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
recomandare pe Jurnalul.ro
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
recomandare pe a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
Close