Lucian Becali, pus la zid după mesajul controversat despre incendiile din Australia. "Încercați ceva pentru Românika"

Lucian Becali, pus la zid după mesajul controversat despre incendiile din Australia. "Încercați ceva pentru Românika" © Arhiva

Lucian Becali a reușit, din nou, să intre în colimatorul fanilor. Nepotul Războinicului Luminii a postat un mesaj controversat despre un subiect intens dezbătut în mediul online în aceste zile: incendiile de vegetație din Australia.

Așadar, Lucian Becali a reușit să își pună pe toată lumea în cap și a stârnit un val de furie pe Internet, după ce și-a exprimat părerea cu privire la incendiile din Australia. Lucian a considerat că a avut o reacție exagerată în cazul incendiilor devastatoare din Australia. Lucian Becali a postat un mesaj dur pe o rețea de socializare, în care a declarat că nu crede că datele oferite de autoritățile australiene referitoare sunt reale, iar românii au avut o reacție ipocrită exagerată și ipocrită.

"Pray for Aussie... Dacă sunt atât de exacți australienii că au murit 500 de milioane de animale, de zici că aveau toate buletin… și se făcuse ieri recensământul animalelor, iar lumea dă share în prostie la o aberație, vreau să știu câți șoareci și câți șobolani", a scris Lucian Becali, pe Facebook. 

În plus, Lucian Becali, susține că mulți se agită prea mult și că nu pot face nimic pentru a face ceva în privința incendiilor, motiv pentru care mulți internauți i-au transmis mesaje critice, în care îl atențioau pentru atitudinea arogantă. 

"Aloo, aloo... Nu puteți să faceți nimic pentru Australia! Stați liniștiți la ”locurili voastri” Australia îi departe, încercați ceva pentru Românika... Aloo, aloo… Asta e o provocare... Nu plângeți pentru pădurile noastre cât o faceți pentru alea din Asutralia, hiperbole de oameni...", a mai scris Lucian Becali


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro