Bucurie mare în familia unui jucător de la FCSB. Fotbalistul a devenit tată pentru prima dată

+6 click pentru
galerie

Bucurie mare în familia unui jucător de la FCSB. Fotbalistul a devenit tată pentru prima dată © Instagram

Bucurie mare în viaţa unui fotbalist de la FCSB. Jucătorul a devenit tată pentru prima dată, după ce soţia lui a adus pe lume o minunăţie de copil. Frumoasa veste a fost dată pe reţelele sociale chiar de către proaspăta mămică.

Fotbalistul lui Gigi Becali a devenit tată

Astfel, Lucian Filip, pentru că despre acesta este vorba, este în culmea fericirii. Jucătorul în vârstă de 29 de ani trăieşte cea mai mare împlinire a vieţii, după ce soţia lui a născut. Georgiana Raluca a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, marţi dimineaţă, la o clinică privată din Bucureşti.

Micuţa a primit numele Ariana şi a fost primită cu sufletul la gură de către părinţii ei. Iată că deşi în viaţa profesională lucurile nu merg excelent pentru Lucian Filip, care a suferit o accidentare, în viaţa personală totul îi merge de minune. Soţia fotbalistului a postat şi primele imagini cu micuţa. Prietenele proaspetei mămici au venit la ea în vizită la spital, astfel că au profitat să facă şi o mică şedinţă foto cu Ariana. De altfel, fetiţa lui Lucian Filip a fost întâmpinată în salon cu baloane cu numele ei, semn că bucuria întregii familii este imensă.

Lucian Filip şi Georgiana Raluca s-au căsătorit în luna mai

Anul 2019 va fi de neuitat pentru Lucian Filip, care a avut parte de două dintre cele mai importante evenimente pe care un om le poate avea în viaţă. Astfel, până la venirea pe lume a fetiţei sale, jucătorul a avut parte de o altă bucurie imensă. Lucian Filip şi-a unit destinul cu cel al iubitei sale, în cadrul unui eveniment de lux. Lucian Filip şi Georgiana Raluca s-au căsătorit în luna mai, iar imediat după nuntă au plecat în luna de miere în Barcelona, acolo unde soţia fotbalistului le-a arătat prietenilor şi primele imagini cu burtica se gravidă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro