VIDEO / Luminiţa Anghel şi Andrei Ştefănescu, duel în bucătărie cu Lupu şi Cornelia Rednic. Imagini de senzaţie!

+3 click pentru
galerie

Luminiţa Anghel şi Andrei Ştefănescu, duel în bucătărie cu Lupu şi Cornelia Rednic © Foto: Captură Acces Direct

Andrei Ștefănescu și Luminița Anghel s-au întrecut într-ale gătitului cu celebrii Cornelia și Lupu Rednic. Cei patru i-au venit însă de hac lui chef Minh. Dar nici apriga vietnameză nu s-a lăsat mai prejos, așa că le-a aplicat pedepse dure vedetelor.

Acestea au fost nevoite să gătească cu o singură mână, dar s-au răzbunat, la rândul lor, și au pus kilograme de sare în farfuria... bucătăresei. Cine pe cine a chinuit mai mult, dar și cine a câștigat războiul din bucătărie, doar la "Acces Direct". A fost nebunie în bucătărie, acolo unde chef Minh le-a propus o reţetă cu orez şi pui neprăjit! Vedetele i-au facut zile fripte lui Minh, după ce i-au pus sare în mâncarea pe care a pregătit-o ea, i-au încurcat oalele  şi au făcut-o să se urce pe pereţi de nervi, totul la "Acces Direct".

Andrei şi Luminiţa au fost ceva mai stângaci, în timp ce Cornelia şi Lupu au încercat să-şi facă treaba. Pentru că nu au ţinut pasul cu ea la unele etape din derularea reţetei, Minh le-a dat pedepse vedetelor. Luminiţa şi Andrei au fost nevoiţi să îmbrace un tricou cu două mâneci şi să gătească lipiţi unul de altul cu o singură mână. Aceeaşi pedeapsă au primit-o şi Cornelia cu Lupu. Şi cum trebuia să existe şi câştigători, aceştia au fost Cornelia si Lupu Rednic

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro