Decizia şocantă luată de Mădălin de la MPFM. "Sper că îmi veți fi alături în această situație"

+3 click pentru
galerie

Decizia şocantă luată de Mădălin de la MPFM. Sper că îmi veți fi alături în această situație © Foto: Instagram

Mădălin, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", a luat o decizie uimitoare. Chiar dacă este unul dintre cei mai apreciaţi foşti concurenţi şi are parte de susţinerea fanilor, aceste lucruri nu l-au făcut pe Mădălin să se răzgândească.

Mădălin de la MPFM a hotărât să se retragă din viaţa publică o perioadă, dezamăgit fiind de falsitatea din lumea online. Mădălin de la MPFM este dezamăgit de anumite persoane şi preferă să ia o pauză pentru a se regăsi şi pentru a se concentra la lucrurile cu adevărat importante pentru el.

CITEŞTE ŞI: FOTO / Un fost concurent de la MPFM a ajuns pe mâna medicilor! Ce s-a întâmplat

"Cu această poză îmi iau o pauză de la rețelele de socializare. Vreau această perioadă de pauză pentru a mă concentra mai mult pe mine fără să ascult părerile din jur. Toți suntem buni să dăm sfaturi cu viețile altora dar când vine vorba de noi ne ascundem. Pe Facebook-Instagram văd numai oameni "perfecți", dar dacă stai să vorbești 5 minute cu ei îți dai seama că sunt un steag purtat de vânt. Persoane care preferă like-uri la poze și citate despre cocalari în loc de un share pentru o cauză umanitară. Prefer această pauză pentru a mă concentra în continuare pe formarea mea ca persoană atât din punct de vedere profesional cât și sentimental fără a mai vedea aceste lucruri "perfecte". Lucrurile bune durează de obicei puțin iar eu am luat doar ce a fost pozitiv și am continuat să fiu bărbatul asumat și cu suflet bun. Cu siguranță această pauză va acoperi acele lipsuri la care eu lucrez pentru a deveni cât mai bun în tot ceea ce fac. Sper că îmi veți fi alături în această situație chiar dacă nu am motivat foarte bine decizia mea. #fițireali #fițivoi #fițibuni", a scris Mădălin de la MPFM pe reţelele sociale.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro