Mădălin Voicu intervine în scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea. "Cred că e o înscenare"

Mădălin Voicu intervine în scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea. "Cred că e o înscenare" © captura video

Mădălin Voicu se implică în scandalul momentului din showbiz. Fostul politician și-a spus părerea despre cearta dintre Alex Velea și Abi Talent și nu l-a menajat deloc pe cel din urmă.

Invitat în platoul Agenției Vip, Mădălin Voicu a vorbit despre scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea. El spune că toată această ceartă ar fi de fapt o strategie de promovare a celor doi artiști și susține ideea că nu există publicitate negativă. 

Mădălin Voicu a povestit și care a fost experiența personală cu Abi Talent. Doi dintre fiii săi sunt fani mari ai tânărului cântăreț, astfel că l-a sunat personal pentru a stabili o întâlnire. Fostul politician mai spune că nu a vrut să vorbească cu Abi, ci direct cu tatăl lui. 

"Problema este că eu cred că e o înscenare, cred că sunt vorbiți să își facă reclamă. Nici măcar caterincă nu e. Sunt lucruri de prost gust care nu au nimic în comun cu lucrurile pe care le înțelegem noi, oamenii normali. De acum un an am auzit de Abi ăsta. I-am dat telefon și i-am spus că sunt Mădălin Voicu, șeful la țigani, mi-a spus că el e șeful. L-am rugat să mă sune taică-su și m-a sunat după cinci minute. I-am zis să se întâlnească Abi cinci minute cu băieții mei care îl admiră și îl ascultă tot timpul. Ai mei erau emoționați, au făcut o poză și au plecat. Cred că are un impresar, că nu îi duce mintea pe ăștia, care îi spune cum ar trebui să sune piesele.", a declarat Mădălin Voicu, la Agenția Vip. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro