Mădălina de la „Dragoste fără secrete”, scrisoare de dragoste sfâșietoare pentru Alexandru: „Nu mă lăsa și tu ca toți ceilalți”

+3 click pentru
galerie

Mădălina de la „Dragoste fără secrete”, scrisoare de dragoste sfâșietoare pentru Alexandru: „Nu mă lăsa și tu ca toți ceilalți” © captură video

Au venit împreună la „Dragoste fără secrete”, dar au plecat separat! Acum, Mădălina a cerut să iasă din competiție și chiar i-a scris lui Alexandru un mesaj emoționant, într-o scrisoare. 

Iuliana Călinescu a scos la suprafață faptul că Mădălina i-a scris o scrisoare lui Alexandru în care îi cere acestuia să o ia de la capăt amândoi și îl roagă insistent să nu o părăsească, așa cum au făcut toți ceilalți. Cu toate acestea băiatul este indiferent și acum își focusează atenția numai pe Nicoleta, în cadrul emisiunii „Dragoste fără secrete”. 

„Încă sunt îndrăgostită de tine, am crezut în tine de la început, am crezut că tu mă vei face să iubesc din nou. M-am înșelat și îmi pare rău, dar sper că îți vei da seama de greșeala făcută. Ești o parte din mine și nu pot da uitării, mi-aș dori ca atunci când voi pleca din competiție, să vii cu mine. Nu-ți dau voie să-ți bați joc de mine a 2-a oară, vreau să o luăm de la capăt, să fim 2 oameni cu o poveste de dragoste de nedescris. Nu mă lăsa și tu ca toți ceilalți” este doar o parte din scrisoarea Mădălinei, către Alexandru. 

„Îmi dau seama că nu mai are rost, locul meu nu mai era acolo. Sentimentele nu pto să fie uitate atât de repede, dar voi trece...mai greu, mai...Am cedat pentru că nu mai puteam să rezist. Am preferat să-l las acolo și se observă că  totul de fațadă, că nu e fericit lângă Nicoleta” a spus Mădălina, într-o intervenție avută la „Dragoste fără secrete”.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro