Mădălina, fosta amantă a lui Kamara, dezvăluiri despre viaţa lor intimă: "Ultima data a fost pe jos pentru că se rupsese patul"

+3 click pentru
galerie

Kamara şi Mădălina © spynews.ro

Mădălina l-a acuzat pe Kamara că a fost agresiv cu ea şi prietena ei şi chiar a acceptat să meargă la o testare cu detectorul de minciuni pentru a dovedit că ceea ce susţine este adevărat. După tot acest scandal în care au fost implicaţi cei doi, fosta amantă a cântăreţului a vorbit despre Kamara cu pasiune şi nostalgie.

Mădălina a declarat într-o emisiune TV că artistul este cel mai bun la pat şi că momentele din dormitor dintre ei doi au fost pline de pasiune.

Mai mult, de dragul lui Kamara, Mădălina şi-a făcut chiar un tatuaj.

 "Mă tatuez! Îmi fac un tatuaj! Când eram cu Kamara, vorbisem să ne facem tatuaje identice, dar nu am apucat. Am zis să îl fac măcar eu, dacă el nu e aici. Nu stabilisem ce anume să ne facem, dar ziceam că va fi identic. Iubirea noastră nu s-a consumat, a fost ceva mult prea scurt între noi. Mă mai gândesc la el, ce să fac?! Îmi doream un tatuaj la vedere, iar lui îi plăceau coapsele mele, de-aia am ales să îl fac aici. Am fost foarte mândră când şi-a asumat relaţia cu mine", a declarat Mădălina.

Mădălina nu s-a sfiit să facă şi declaraţii intime, din dormitor. 

"Kamara e cel mai bun la pat! În pat şi pe unde mai apuci. Ultima data a fost pe jos, pentru că se rupsese patul. Maratoanele le făceam pe zi, pentru că noaptea aveam treabă. A fost drăguţ când am făcut dragoste cu el, a fost un moment foarte pasional.  După ce am făcut dragoste, l-am rugat să meargă cu mine să îmi iau o cafea." a mai completat fosta amantă a lui Kamara. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro