Mădălina Pamfile şi-a arătat burtica de gravidă pentru prima dată de când a anunţat că este însărcinată. Mai are puţin şi naşte

+4 click pentru
galerie

Mădălina Pamfile şi-a arătat burtica de gravidă pentru prima dată de când a anunţat că este însărcinată. Mai are puţin şi naşte © Instagram

Mădălina Pamfile este în al nouălea cer şi aşteaptă cu sufletul la gură venirea pe lume a bebeluşului ei. Frumoasa vedetă este însărcinată pentru a doua oară, iar anul 2020 se anunţă a fi cel mai frumos pentru ea.

De când s-a retras din lumina reflectoarelor, Mădălina Pamfile a început să fie mult mai secretoasă în ceea ce priveşte viaţa sa personală. Vedeta postează destul de rar în mediul online şi are mereu mare grijă la ceea ce împărtăşeşte cu oamenii care o urmăresc pe internet.

De altfel, Mădălina Pamfile a reuşit chiar să-i uimească pe fanii săi, în urmă cu câteva luni, atunci când a anunţat că este însărcinată pentru a doua oară, la mai bine de un an de când a adus-o pe lume pe micuţa Sofia.

Şi de această dată, Mădălina Pamfile urmează să nască tot o fetiţă. Vedeta şi-a intrat în rolul de mamă, pentru prima dată, în luna iulie 2018, atunci când în viaţa ei şi a iubitului ei a intrat Sofia.  

Şi, aşa cum spuneam, Mădălina Pamfile a fost destul de reticentă în prioada sarcinii. Fosta asistentă tv a stat departe de reţelele sociale, astfel că abia de Crăciun şi-a făcut curaj şi a postat primele imagini în care burtica de gravidă i se vede foarte bine.

Nu am putut să nu observăm că deşi mai are puţin şi naşte, Mădălina Pamfile şi-a păstrat o siluetă frumoasă şi nu s-a îngrăşat decât foarte puţin. La rândul lor, fanii vedetei au fost extrem de fericiţi pentru faptul că au putut să o vadă, din nou, pe aceasta cu burtică şi au transmis felicitări care mai de care mai frumoase.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro