Ce vedetă lovește în Brigitte și Florin Pastramă: „Un cuplu mai penibil rar mi-a fost dat să văd!”

+3 click pentru
galerie

Ce vedetă lovește în Brigitte și Florin Pastramă © Instagram

Sunt unul dintre cele mai controversate cupluri ale momentului... cu bun motiv, ar spune unii! Brigitte și Florin Pastramă au ajuns nu doar în vizorul publicului, ci și al altor vedete, care au păreri destul de acide.

Magda Vasiliu, fosta prezentatoare de televiziune, nu are deloc o părere bună despre Brigitte Sfăt și actualul ei soț, Florin Pastramă, pe care i-a văzut la o emisiune TV.

Fosta prezentatoare și-a exprimat opinia pe rețelele de socializare și nu a fost deloc o reacție plăcută.

„«Hai, fă! Hai, hai în apă, fă!» Asta l-am auzit azi pe un individ, Pastramă, chemând-o în apa Mării Negre pe Brigitte Sfăt, care chicotea flatată cumva de atenția iubitului/soțului( n-am înțeles exact).

Am ajuns să văd imaginile astea, care vă spun sincer că m-au marcat iremediabil și profund, doar pentru că nu m-am putut dezlipi de tv. Știu, e greșit, e nasol, dar, așa a fost… Un cuplu mai stupid, mai ireal, mai penibil, rar mi-a fost dat să văd…. Povesteau cum draperiile au costat 200 de milioane, cum ceștile de cafea vreo 4.000 de euro….Eu urmăream în stare de șoc. Și am văzut multe de a lungul timpului…”, a scris Magda Vasiliu.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest