Mai contagios ca răceala! Romeo Fantastick a făcut piesă cu dedicație pentru coronavirus și sună cam așa! / VIDEO

Mai contagios ca răceala! Romeo Fantastick a făcut piesă cu dedicație pentru coronavirus / VIDEO © Facebook / Captură Video

Unul dintre cele mai fierbinți subiecte ale momentului este cel al virusului mortal din China, care îmbolnăvește pe capete din ce în ce mai mulți oameni și riscă să se transforme într-o adevărată pandemie. Ca în orice alt moment de criză globală, oamenii de tot felul își dau cu părerea, iar unii chiar aleg să trateze situația cu umor. În această categorie, iată, intră și Romeo Fantastick.

Romeo Fantastick, bine cunoscut pentru piesele lui „la caterincă”, nu l-a iertat nici pe coronavirus. Cântărețul a făcut o scurtă piesă dedicată chiar virusului fatal, cu versuri în stilul caracteristic.

Nu s-a rezumat doar la o piesă. Romeo Fantastick a făcut și un live pe Facebook, cam de o oră, care a avut drept subiect fix virusurile care ne dau bătăi de cap. Oricât de educativ o fi fost subiectul, au fost câțiva oameni care s-au amuzat foarte tare pe seama faptului că „Fantastickul” stătea într-o cameră întunecată, cu ochelarii de soare la ochi și cu masca chirugicală pe față.

Dar să scurtăm așteptarea. Piesa o puteți viziona mai jos.

Coronavirusul, o criză globală

Deși face de un subiect interesant de dezbatere, virusul ucigaș din China este o adevărată criză globală. Medicii încă se luptă să găsească un leac pentru coronavirus, o tulpină despre care nu se știe mai nimic. Din primele informații, focarul epidemiei este în orașul Wuhan, mai exact în piața unde sunt aduse multe fructe de mare și animale exotice, posibile purtătoare ale virusului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro